Justyna.K Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 U mnie też chłodno i leje??? Cytuj
wiola344 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 ;) U mnie narazie nie pada ,ale coś się zanosi ,było piekne słoneczko lecz się schowało i niebo całe w chmurach ,choć jest zaledwie 17 st to jest ciepło,chyba że zawieje to bbrrrrrr - aby do lata :D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Niebo było zasłane brzydkimi chmurami, ale słonka nie brakowało :D Czego nie można powiedzieć i temperaturze ;) chłodno :D Cytuj
Justyna.K Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Najważniejsze że na razie nie pada (przynajmniej spacerek sobie zafundowaliśmy)po obiadku też planujemy spacerek zobaczymy czy nie lunie. Cytuj
basga Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 U nas typowo spacerowa pogoda,trochę słoneczka,troszkę wiaterku i nie za gorąco a dziś ostatnia niedziela wakacji,do końca lata zostało tylko 20 dni! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Słonecznie i chłodno ;) Cytuj
Basia K Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 U nas tez przyjemnie,nie za cieplo ale slonecznie. Martwia mnie jednak prognozy na jutro....Moja córcia pomyka jutro z tyta do I klasy,ubranko ma przygotowane raczej jasne i nie chcialabym,aby deszcz pokrzyzowal nam plany..... Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Właśnie zaczął padać deszcz,wieje wiatr i jest chłodno. Cytuj
zuziorek Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 u nas padało rano a teraz leje Cytuj
justhi Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 U mnie odwrotnie: najpierw lało, teraz kropi Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 U mnie pogoda w kratkę troszkę kropiło i słonko świeciło, ale nie było tak zimno jak wczoraj ;) Cytuj
Justyna.K Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 U mnie dziś trochę pokropiło i był, straszny wiatr. Cytuj
basga Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Bardzo nieprzyjemnie od rana,pochmurno i co chwilę siąpi deszcz,w domu skądś much się nabrało bo im za zimno na zewnątrz a ja latam z gazetą jak głupia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi