Katarzyna Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Rano jeszcze znośnie , ale po godzinie 14 zmokłam jak kaczka :D Teraz znowu jest słonecznie , ale chłodno ;) Ja jeszcze chcę lato :D Cytuj
justhi Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Jaka u mnie dzisiaj była burza... We wrześniu? Jak usłyszałam pierwsze grzmoty, to zastanawiałam się, co to? Do tego wichura i prąd nam "ukradli" ;) Kasiu, u Ciebie w Łodzi był deszcz? Wczoraj rozmawiałam z kolegą od Ciebie. Śmiał się, że wczoraj u Was nie padało za bardzo, bo jeszcze nie zdążyły dojść chmury. W końcu doszliśmy do tego, że chmury idą z zachodu, tj. ode mnie i po drodze się wypadają i dlatego w Łodzi nie padało, jak u mnie. Ten to w nocy ma pomysły :D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Justynko chmury były od rana nie padało , ale później około11-12 troszkę pokropiło , a po 14 lało nawet miejscami padał grad ;) Dzięki za troskę :D Kwiatki na balkonie przeżyły :lol: Emila ( syna ) krzesło do kompa, które właśnie wyprał i się suszyło chyba się dopukało :D Cytuj
justhi Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Nieźle z tym gradem... Ciekawe, jak u Krzysia na Pabianickiej? Jak ktoś by był i słyszał moje myśli, to pośmiałby się z tego mojego dziwienia się: "Ty burza?Nie. Niemożliwe" itp.. Moje kwiatki w tym roku takie zaniedbane, nawet bielunie jeszcze nie zakwitły, ale mają piękne i duże pąki. Ps. Kasiu, tak w tajemnicy Ci powiem ;), że bardzo lubię Łódź, mimo że nigdy w niej nie byłam. Mam stamtąd mnóstwo niesamowitych znajomych :D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 A mnie centrum wcale się nie podoba ;) Ciasne obsrane uliczki, masa samochodów, pełno ludzi... i wszystko na Pietrynie odnowione , ale tylko fasady, reszta ruina :lol: Kiedyś mieszkałam na Teofilowie , później w centrum, a teraz na Janowie :D I fajnie było w centrum , bo mieszkaliśmy sami ale okolica wcale mi nie pasowała :D Teraz mieszkam 4km od Andrzejowa ( które teraz jest dzielnicą Łodzi ) i też robi się coraz ciaśniej , bo bloków dostawiają , ale jest lepiej, mimo to że daleko do centrum :D Dworzec Fabryczny jest paskudny , aż wstyd że ludzie muszą to oglądać :lol: Pozdrawiam serdecznie :lol: Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Wczoraj rano świeciło ładnie słoneczko,ale potem się zachmurzyło i padał deszcz...dzisiaj jest podobnie teraz świeci słoneczko i jest tylko 11* Cytuj
basga Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 A Kraków moknie...nie ma słoneczka,w domu muszę mieć włączone światło bo ciemno.No i te wredne muchy mnie denerwują,upodobały sobie monitor bo ciepły! Cytuj
Edytka78 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 A okloice Lublina od rana dziś szaro i deszczowo okropna pogoda tylko leże pod kocykiem i oglądać telewizorek ale cóż marzenia trzeba pracować ;) :D :D . Cytuj
figiel Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Okolice Chojnic --słonecznie ,ale bardzo zimno ,rano tylko +4 ,lekki wiaterek.Typowo jesienna pogoda bbrr. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 U mnie brzydko, deszczowo, paskudnie, szaro. O 7,00 rano było 7 stopni - brrrrr. W taką pogodę targać dzieciaki do szkoły a potem jechać do pracy - nawet samochód zaspany, brrrr i jak tu teraz pracować - mam 9 stopni teraz na termometrze Cytuj
wiola344 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 ;) U nas jest strasznie zimno rozpaliłam w piecu bo nie idzie wysiedzieć,a za oknem tylko 5 st ,czy to już zima?? wczoraj padało na zmiane ze słoneczkiem ale było znośnie a dziś okropnie ,ja chce lato lato gdzie jesteś??? :D Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Na Śląsku też deszczowo i zimno 9* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi