Justyna.K Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 a u mnie od rana znowu pada jeszcze od wczoraj nie przestało całą noc padało i my znowu w domku :grin: Cytuj
justhi Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 U mnie też słoneczko od rana i 19st.C na termometrze w cieniu. Tylko troszkę wiatr mocnawy. Najważniejsze, że nie smętnie i ponuro :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Pochmurno, i od czasu do czasu pada Cytuj
zuziorek Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 A u nas na pomorzu słoneczko a temp do 23 stopni. Rewelacja...... :grin: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 paskuda, brrr zimno i lało całą noc i nadal leje, zazdroszczę Zuziorkowi, Cytuj
basga Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 12* ale wieje,leje i zero słonka. Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Wczoraj cały dzień słonecznie,a dzisiaj jest troszkę pochmurno,ale ciepło i nie wieje wiatr :grin: Cytuj
figiel Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Pochmurnie .ale ciepło .Rolnicy kopią ziemniaki ,spieszą się ,zeby zdążyć przed deszczem. :grin: Cytuj
basga Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 O 15.00 prezydent Krakowa ogłosił pogotowie przeciwpowodziowe!A deszcz nadal pada! Dobrze,że nie mieszkam nad rzeką. Cytuj
minia51 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Leje jak z cebra. Zimno. Cytuj
justhi Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 No właśnie słyszałam, że są już jakieś podtopienia i powodzie. Nie dobrze. A 10 lat temu zastrzegali, że nie grożą nam więcej takie niespodzianki... To ja będę "bez serca" i powiem, że u mnie może pochmurno, ale ciepło. Pozdrawiam i nie życzę za dużo deszczu! Wiecie coś o Bielsku Białej? Mój brat pojechał tam na 10 dni do pracy i w tej chwili nie wiemy, co się u niego dzieje. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 u mnie zimno i wciąż pada kiedy się skończy ten deszcz??? :grin: Cytuj
basga Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Pogoda w Bielsku Białej https://pogoda.wp.pl/mid,1201011,mi.html?ti...3,niespecjalnie co? Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Dzisiaj u mnie jak na razie świeci słoneczko,ale jak będzie dalej to nie wiem...teraz jest 14* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi