basga Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Jeszcze w nocy padało ale teraz 13* i wiatr. Cytuj
zuziorek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 u nas też pada, czyli typowo jesienna pogoda i takie też samopoczucie....jestem na maxa przęziębiona Cytuj
Katarzyna Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 U mnie też jest wstrętnie zimno 14*, pada i wieje :grin: Cytuj
basga Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 No i zaczęło padać!A ja sobie piję kawusię z amaretto! Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 U mnie też zaczęło padać,więc siedzę przy komputerze i popijam kawkę :grin: Cytuj
Basia K Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Zimno (10 stopni) mokro brrrr Brak mi slonca :grin: Wczoraj bylam w solarium po namiastke sloneczka (choc sztucznego....) Cytuj
justhi Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Basiu, moja kosmetyczka pochwaliłaby Cię. Mi kiedyś opowiadała, że solarium na taką pogode jest świetne, dodaje "słonecznej energii", przez co przeciwdziała jesiennej depresji i rozgrzewa. Raz na jakiś czas wystarczy się połóżyć. Ja jakoś nie mam przekonania. U mnie też chłodno i pochmurno. A w prognozach zapowiadali poprawę pogody od dzisiaj. I gdzie to? Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 U nas też deszczowo i jeszcze raz deszczowo... Cytuj
basga Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Brzydko,chłodno i mokro. Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Pochmurno,chłodno,ale nie pada deszcz :grin: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Pada deszcz, jest pochmurno ale w miarę ciepło na dworzu- bo aż 20 stopni Cytuj
figiel Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Pomorze -wietrzne ,zimne i mokre :grin: Cytuj
Basia K Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Znów pochmurno i zimno,choc teraz chwilowo nie pada. Wlaczyli nam w mieszkaniach ogrzewanie! :grin: Ja lubie czasami wygrzac sie w solarium,wlasnie przy takiej pogodzie....Co nie znaczy,ze jesienia jestem spalona na skwarek ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Paskudnie zimno i mokro ;) :grin: ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi