niuniaczek Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 jest szaro-buro. Na razie nie pada i mam nadzieje, że tak zostanie. Temp ok 12 st Cytuj
niuniaczek Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Monia, widzę ze Basqa wysłała Ci linka. Nie słyszałam o tej pracowni i nie moge nic powiedzieć. W grudniu to ja pogody nie gwarantuję zwłaszcza, ze juz dzisiaj się popsuła. Ale zapraszam jak najbardziej. Justyna - Cóż pogodą sie dzisiaj nie pochwale - ale obiecuję nadrobic dobrym humorem ;-) i moze urokiem osobistym jak go do tej pory nabiorę :-) - przyjeżdżaj, pozdrawiam Cytuj
monia79 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Zapowiada się ładnie. Basga dzięki. Ale mam szczęście jak najdroższa to o cenach nie chce myśleć... Ja miałam taka strone moze to stara wersja www.sukniemaja.pl Dzięki :-) Cytuj
justhi Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Agusia, dzisiaj ja moge zaprosic Cię do siebie. Jest pięknie, słonecznire i ciepło :-) Cytuj
Kasiulek Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Brzydko... pochmurno, kropi deszcz i jest bleee Cytuj
ROKSANA Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 U mnie też pada deszcz i jest chłodno . Pozdrawiam wszystkich Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Szaro,chłodno,ale nie pada deszcz na szczęście :-) Cytuj
niuniaczek Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Właśnie wstaję i jadę do Justynki, bo u nas jest bleeeee..... A tak serio - jest mglisto i szaro. Ma sie wypogodzić, wiec moze poczekam z tym wyjazdem, ale jak sie nie poprawi, to jadę ;-) :-) Cytuj
basga Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 W Wieliczce jest brzydko?U mnie jest pięknie!Już jest ponad 18* i słoneczko. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 nie, teraz to spoko - świeci słonce - przetrało sie przez chmurki i jest dosyc ciepło. Cytuj
justhi Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Czyli dlatego do mnie nie przyjechałaś? Za to u mnie jest brzydko, ale nie jest zimno. Coś to słońce wymyśliło sobie, że jeden dzień świeci u mnie, drugi u Ciebie, Aguś :-) Cytuj
monia79 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 A u mnie raz świeci słońce raz pochmurnie na szczęście deszcz nie padał, Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Wczoraj rozpogodziło się i ociepliło,że na działce chodziłam w bluzeczce z krótkim rękawkiem,a dzisiaj od rana pada deszcz i to momentami leje jak diabli :-) Cytuj
niuniaczek Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Widzisz Justynko - wniosek z tego, że powinnyśmy odwiedzać sie nawzajem - raz ja u Ciebie raz Ty u mnie byłoby słoneczko ciągle. :-) Dzisiaj na razie tak niewyraźnie - ani pogoda ani deszcz, niebbo ani zachmurzone ani słoneczne - około 12*. Czekam na słońce, Basqa moze u Ciebie wcześniej sie budzi słoneczko, co? ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi