basga Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Od soboty jest piękna jesień,słonecznie,ciepło,bez wiatru ale podobno zima w tym roku ma być wczesna,mrożna i długa-o zgrozo :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 U mnie też jest piękna pogoda słoneczna i bez wiatru :mrgreen: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Baśka, ze też przeoczyłam tego posta - jak było w Wieliczce - byłaś. Szoda, że sie nie spotkałyśmy. Nie jest daleko ,to moze innym razem? Dzisiaj mam nadzieję, że u Ciebie też tak pięknie jak u mnie, rewelka i tak cały weekend Cytuj
zuziorek Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 A u nas pogoda zmienna. Strasznie duzo chmur a słoneczko przemyka się ukratkiem.... Cytuj
Justyna.K Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 U NAS SŁONECZNIE czekam aż mała się obudzi i napewno zaliczymy spacerek :mrgreen: Cytuj
Asieńka Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 U mnie dzisiaj było dość słonecznie i nawet ciepło. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Piękny słoneczny dzień :mrgreen: Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 U nas też dzisiaj był piękny i słoneczny dzień :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 U mnie jest brzydko,bo pada deszcz i jest szaro,ale w miarę ciepło :mrgreen: Cytuj
zuziorek Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Pogoda ...brak komentarza a zabrałam się za pranie Cytuj
niuniaczek Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Zuzuiorku, przyjeżdżaj na południe !!! :mrgreen: Pogoda jest cudowna. Tylko sie spiesz, bo ponoć jutro ma być załamanie. Na razie cieszę sie cudnym słoneczkiem i ciepełkiem, pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 U nas było ciepło i słonecznie przez cały dzień, jedynie wieczorem troszeczkę się zachmurzyło i pada... Cytuj
niuniaczek Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 a u nas dzisiaj brzydko :mrgreen: , szaro - lekka mżawka, w nocy bardziej padało a ja zostawiłam uchylone okno w samochodzie :shock: (nalało się !!!). Teraz jest ok 13 * Będzie lepiej, czekam na to Cytuj
zuziorek Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Taki mam radosny nastrój, że nawet deszcz mi nie przeszkadza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi