Ewa1 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 paskudnie rano szron na trawie ,a teraz mżawka pada i zimno jak diabli ;) Cytuj
apsik Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 W Polsce centralnej pada śnieg...zimno. Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 u mnie też już pada śnieg...jest biało ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 A u nas jest pochmurno i pada deszczyk Cytuj
niuniaczek Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 A u nas ani deszczu ani sniegu jeszcze nie ma - rano było mroźnoa a teraz nie najgorzej. Gdyby tak miało być to ja jestem za. Na jutro zapowiadja śnieg i snieg z deszczem - zobaczymy Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Ooo i u nas zaczęło prószyć Cytuj
Klamerka Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 "Pada śnieg, puszysty śnieg! Mamo spójrz na świat, jak z bajki cały jest!" ;) I taką infantylna pioseneczką komunikuję wszem i wobec, że u mnie od rana pada śnieg!! Choć jeszcze nie wygląda jak w bajce, to i tak jest całkiem fajnie! Szkoda tylko, że nie towarzyszy temu mróz, bo teraz to szybko będzie się można przemoczyć i podziębić... Czekamy z niecierpliwością na śnieg, żeby wyjść na chwilkę z kotami na dwór (uwielbiają śnieg! :) ) ale w taką pogodę nie będziemy ryzykować przeziębienia... PS: Kasiu!! Uszy do góry!! Przecież nie jest źle! Całkiem fajnie to wygląda!! Polecam zrobić sobie i rodzince pieczone jabłka z bakaliami, zapalić jakieś cynamonowe, piernikowe, czy tym podobne kadzidełka lub świeczki i od razu poczujesz się lepiej!! :) A jak jeszcze wypijesz jakąś pyszną karmelową lub cynamonową herbatkę albo grzańca (z pomarańczami, karmelizowaną skórką pomarańczową, miodem, cynamonem, laską wanilii, goździkami, i innymi przyprawami) to gwarantuję, poczujesz się tak błogo jak na słonecznej plaży!! ;) Mmmm... Czujecie te zapachy? Pychotka! Cytuj
Wiolka Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Pada śnieg jest zimno i bardzo mocno wieje wiatr . ;) Cytuj
niuniaczek Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 a u mnie nie pada śnieg tylko lekki deszczyk - mimo zapowiedzi. Zobaczymy co dalej , w każdej chwili może sie odmienic Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 U mnie pada śnieg i jest tylko +1* Cytuj
wiola344 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 ;)??: U nas wczoraj rano padał śnieg z deszczem ,potem deszcz ,a dziś jest paskudnie tylko +2 st i ciagle leje , a jak by tego było mało to jeszcze okropny wiatr i siedzenie w domu przymusowe :)??: Cytuj
figiel Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 U mnie rano padał śnieg -wielkie płaty .Teraz jest pochmurnie ;) . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi