ina12 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 U nas do południa padał deszcz, później deszcz z śniegiem, jest nieprzyjemnie, zimno, mokro a temp.+ 5*C Cytuj
Klamerka Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Pada, nie pada, pada, nie pada... I tak na przemian. Nie to jest jednak straszne. Nieprzyjemny jest zimny wiatr... Brrrrr.... Cytuj
niuniaczek Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 a u nas całkiem, całkiem - najwazniejsze, że nie trzeba skrobać szyb Upał ;) - całe 3 st jak wyjeżdżałam z domu - ale nie narzekam - jestem nawet zadowolona, bo wiem, ze będzie gorzej Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 U mnie teraz jest +7* więc całkiem znośnie na podwórku ;) Cytuj
Justyna.K Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 u mnie jest 4 stopnie i strasznie wilgotno co chwila pada deszcz. Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 U nas bez deszczu, bez śniegu, ale strasznie wieje... brrr Cytuj
iwona30 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 U mnie to raz słonko raz deszcz i tak na przemian ale jak zaświeci słoneczko to aż się serduszko raduje. Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 U nas ładna pogoda była, deszcz nie padał i od czasu do czasu słoneczko zaświeciło. Cytuj
Kasiulek Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 U mnie padał deszcz, świeciło słońce i było szalenie zimno! Teraz to już będzie coraz gorzej... brrryyy Cytuj
niuniaczek Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Wczoraj było całkiem przyzwoicie. dzisiaj nie jest zimno, bo przed 8,00 było 7 st - tylko trochę deszcz i szarość jesienna ..... a ja kocham złotość jesienną Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Jest w miarę ciepło,bo 10* ale jest ciemno i pada deszcz leciutko ;) Cytuj
Kasiulek Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Od rana pada deszcz i jest bardzo zimno! Cytuj
Justyna.K Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 U nas ciepło ale pada deszcz ;) Cytuj
Kasiulek Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 UWAGA!! OSTRZEZENIE myślę, że to ważna informacja dla tych z was któzy mieszkają na tych terenach! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi