iwona30 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 A u mnie pochmurno ale pewnie się rozpogodzi chociaż na działeczce warzywa odżyły. Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 U nas dzisiaj też pochmurno i od czasu do czasu kropi deszczyk. Moje warzywa też odżyły - tego deszczyku było im trzeba :grin: Cytuj
vanessa Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 U mnie wczoraj i dzisiaj deszcz. Teraz przestało padać, lecz niebo zachmurzone. Od czwartku ma być mn słońce, zobaczymy. Niech popada, później słoneczko poświeci i będą truskawki dojrzewać na całego. Opalą się od słonka to słodkie będą.W sam raz to wcinania. Cytuj
wiola344 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 :grin: Nikt nic nie pisze o pogodzie czyżby zagorąco ? u nas też duszno ale dziś trochę pogrzmiało i pokropiło, ale jest przyjemniej niejest tak duszno. :wink: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 A u mnie GORĄCO jak w piekle... w Olsztynie (wczoraj) asfalt się topił a na dworcowym termometrze temperatura wskazywała 38 stopni... Umieram od takiego gorąca... Dobrze, że w pracy mam klimatyzację :wink: Cytuj
iwona30 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 U mnie też dzisiaj gorąco troszkę pogrzmiało ale ani kropli nie spadło. Cytuj
basga Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zbyt gorąco by chciało się cokolwiek robić :wink: ,ja wczoraj pozasłaniałam okna,zaczęłam czytać no i ...usnęłam na 2 godzinki. Cytuj
wiola344 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 :razz: :grin: Wczoraj pogrzmiało troszeczkę pokapało i znowu upał, ale powietrze jest troszke inne nie jest duszno jak wczoraj,choć nic nie wiadomo jak bedzie później teraz na termometrze jest 30 c w pół cieniu :wink: :razz: gorąco :razz: Cytuj
Ewa1 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Strasznie gorąco i duszno w cieniu 28*C.Wczoraj wieczorem pogrzmiało , ale deszcz przeszedł bokiem. :wink: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Upał, upał i jeszcze raz upał :/ ja już nie daję rady przy takiej wysokiej temperaturze... Cytuj
Basia K Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 U nas zaczyna grzmiec... Ale sie zachmurzylo! Cytuj
basga Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Już wczoraj było pochmurno a dziś rano polało,potem wyszło słońce/a ja na zakupy/i jak wróciłam to znowu zaczęło padać i to tak nagle a teraz znowu słoneczko :wink: Cytuj
wiola344 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 :razz: U nas dziś znowu piękna pogoda, ale musze zaznaczyć że nie jest duszno,troszeczkę się chmurzy i tych chmurek jest dość sporo- lecz jak zwykle nic nie popada zawsze przechodzi bokiem. :grin: :lol: tem. 27 st. w cieniu :wink: :razz: :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 U mnie też jest 27* w cieniu,jest bardzo ciepło,ale wieje wiaterek,zrobiłam pranie więc pięknie wyschnie na podwórku :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi