KIKI Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 dopoludnia mzawka, potem troche slońca.... a teraz nie widze bo ciemno :-) :cry: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 A u nas na południu słoneczko, ciepło i aż chce sie zyc - to juz trzeci dzień taką wiosenkę mamy ..... Cytuj
justhi Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Byłam dzisiaj w Międzychodzie z pracy z mieszkańcem (na kurczaku i lodach imieninowych) i było PIEKNIE. Aż się chciało chodzić po mieście, a nie marudzić naszemu kierowcy, żeby mnie/nas woził :-) Za to straszą, że jutro maja być wichury, a ja do Poznania... Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Dzisiaj była iście wiosenna pogoda...świeciło słoneczko i było 10* :-) Cytuj
niuniaczek Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 a u nas w weekend było paskudnie - wietrznie (bardzo) i zimno, padał deszcz - tylko czasami zza chmur wychodziło słoneczko (na krótko) Cytuj
minia51 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 U mnie w chwili obecnej słoneczko pięknie świeci, jest +5, ale wietrznie Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 U mnie też wieje wiatr i świeci słoneczko,ale chmurzy się więc pewnie popada deszczyk :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 No i powróciła zima...jest 0* jest biało i nadal pada śnieg :mrgreen: Cytuj
justhi Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Dzisiaj byłam w Międzyrzeczu i był śnieg, deszcz, grad, słońce i ... tęcza :mrgreen: Kierowało się fatalnie... Z koleżanką po sądzie poszłyśmy na szarlotkę i kawę. Pycha było. W końcu trzeba dbać o linię :mrgreen: A szarlotka z lodami była przepyszna i taka cieplusia :mrgreen: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 A u nas na południu - tylko poprószyło lekko i śniegu nie widać Cytuj
KIKI Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 mAZURY - JAK W GARNCU, DZISIAJ J€ż MROZILO, SYPALO A TERAZ PIęKNE SLONECzKO NAM SWIECI Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 U mnie też wiosenna pogoda...świeci słoneczko ładnie i nawet jest ciepło :mrgreen: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Chociaz zimno, bo rano było -4 st, to pięknie świeci słoneczko - aż miło! Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 A u mnie dzisiaj nie świeci słoneczko tylko jest pochmurno i mocno wieje wiatr :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi