justhi Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 U mnie, w Lubuskiem, jest w tej chwili 0 st.C. A więc szykuje się mróz na noc... Kiki ma rację z tymi jajkami. Forsycje coś mi teraz nie pasują. Do tego znów zmarzną nasze brzoskwinie, bo już mają ogromniaste różowe pąki kwiatowe :( Życzę ciepełka Wszystkim! I nie tylko tego wewnętrznego, ale i za oknem Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 U mnie zima na całego...jest bialutko wszędzie :( Cytuj
niuniaczek Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 a na południu zimno, brrrrr - ale za to słnecznie i nie ma śniegu (na razie) jest zimny wiatr za to .... Cytuj
Christina Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 W Warszawie wczoraj cały dzień sypał drobny śnieg, ale roztapiał się od razu w zetknięciu z ziemią. W nocy było biało. Teraz tylko reszteczki leżą i świeci słonko :( - Niech świeci jak najdłużej :) Cytuj
czerusia Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 A u mnie dzisaj (na ślasku) padał śnieg od rana :( Oh co to za wiosna :) no ale cóż jak mówi przysłowie "w marcu jak w garncu".. hehe :) =POZDRAWIAM= Cytuj
zuziorek Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 u nas zima w z godzinach rannych, teraz juz troche zluzowała...a miałam dziś zalewać strop Cytuj
niuniaczek Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 a ja tak wczoraj chwaliłam pogodę - a dzisiaj klapa! Na południu też biało. Cytuj
KIKI Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 to tak jak u mnie - SYBERIA . gdzie ta WIOSNA!!!!!!! Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 U mnie dzisiaj taka sama pogoda jak wczoraj...słoneczki i śnieg na zmianę :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Okropna pogoda...pada na zmianę śnieg i deszcz i jest 0* :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Jest teraz 11*,ale popaduje trochę i jest pochmurno z lekkimi przejaśnieniami :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Pogoda u mnie zapowiada się tak samo piękna jak była wczoraj...świeci słoneczko i jest bezwietrznie :grin: Cytuj
Iwona01 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 U mnie pogoda też zapowiada się bajecznie. Świeci słoneczko i prawie nie ma wiaterku. Nareszcie prawdziwa wiosna :grin: Wszystkim życzę słońca na dworze i w sercu :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi