Iwona01 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Słonecznie,bezchmurnie i cieplutko.Oby tak dalej :D Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Pięknie i słonecznie...trochę powiewa,ale ciepły jest ten wiatr :D Cytuj
apsik Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Czy ktoś może mi powiedzieć jak jest pogoda w okolicach Kotliny Kłodzkiej bo mój synek pojechał na wycieczkę . Chyba jeszcze nie dojechali na miejsce ....nie mogę się do niego dodzwonić.....pewnie nie chce żeby go mama kontrolowała. :D :razz: :P Cytuj
basga Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 U mnie też duchota straszna ale od wieczora pada troszkę i jest łagodna burza. Cytuj
Christina Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Cały dzień było gorąco, parno i często się chmurzyło. Wieczorem, po 20:00, zaczęło padać i była burza, ale po jakims czasie wszystko ucichło. Po godz. 22:00 wszystko wróciło, ze zwielokrotnioną siłą. Bylismy akurat w trakcie szykowania się do domu, po przyjęciu urodzinowym mojej siostrzenicy. Mieliśmy jechać do domu autobusem, ale podejrzewam, że gdybyśmy postanowili płynąć łodzią, to byłoby lepiej, bo wszystkie ulice płynęły - woda wlewała się prawie na krawężniki. Szwagier postanowił odwieźć nas samochodem. W czasie jazdy pogoda stawała się coraz gorsza. Deszcz lał taki wielki, że za szybami było widać białą ścianę wody i wycieraczki nie nadążały przecierać szyb, pioruny waliły, było widać raz po raz, przeszywające niebo, błyskawice... Jakby tego było mało - zaczął padać grad :D - spore kulki waliły w karoserię samochodu tak mocno, że szwagier obawiał się, że uszkodzą lakier. - Żartował, że wyjdzie i okryje chociaż maskę samochodu kurtką :P Gdy wysiadaliśmy z samochodu, wody było prawie po kostki i nadal łał deszcz i była burza - wszystko uspokoiło się dopiero niedawno (ok. 1:00)... Cytuj
minia51 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 U mnie rano było gradobicie. Spróbuję wysłać zdjęcie. "Kuleczka" w rzeczywistości była trochę większa. Próba wysyłania zdjęcia Cytuj
minia51 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 U mnie rano było gradobicie. Spróbuję wysłać zdjęcie. "Kuleczka" w rzeczywistości była trochę większa. Próba wysyłania zdjęcia Doszło coś? U mnie nie widać Cytuj
minia51 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 A tu zaduch, nie ma czym dychać Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 U mnie też papa i pada :razz: Cytuj
figiel Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam ! Tutaj pogoda ciepła ,parna i wilgotna ...... sprzyja wysypowi grzybów . Dzisiejszy zbiór prawdziwków :?: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi