wiola344 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 :arrow: Ugotować kalafiora pognieść go widelcem - 2 jaja -1 łyżkę masła -2 łyżki mąki -2 szkl. mleka -sól i pieprz do smaku wykonanie: masło roztopić i dodać resztę składników wymieszać dodać kalafior i znowu wymieszać przełożyć do naczynia żaroodpornego i zapiec w piekarniku ok 35 min ale dokładnie nie pamietam gdzyż żadko patrze na czas jak jest dostatecznie rumiane i wykałaczka sucha to jest dobre. Życze smacznego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.