megii80 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witajcie mam na imię Magda uwielbiam gotować i piec ciasta, bardzo sie cieszę że trafiłam na tę stronę, chętnie podzielę się moimi ulubionymi potrawami i ciachami. Równie chętnie wypróbuje Wasze przepisy. Jestem mama rocznego Miłoszka i w związku z tym, mam mało czasu na gotowanie , dlatego na pewno skorzystam z przepisów na szybkie dania. Gorąco Was pozdrawiam Cytuj
basga Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witaj Magdusiu na naszym wspaniałym forum,napewno znajdziesz tu wiele szybkich przepisów a także wiele porad i wskazówek,więc w razie jakichkolwiek pytań wal śmiało :arrow: Cytuj
renigliwice Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Pozdrawiam Cię i witam bardzo, bardzo serdecznie. Świetnie, że do nas dołączyłaś. :arrow: :grin: :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witaj Magdo! Cieszę się jak młode mamusie mają chęci na niecodzienne jadło , a znam kilka tak takich osób które mają lewe ręce i nie dlatego że nie potrafią ale z lenistwa, a przecież wystarczy odrobina chęci. Prawda? Gratuluję wyśmienitego wyboru strony nie mogłaś trafić lepiej . Powodzenia Cytuj
wiola344 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 :arrow: :grin: Witaj madziu wśród smaczniaków tu dużo jest pysznosci dla ciebie i dla gości a i dla maluszka też się znajdzie.pozdrawiam. :grin: Cytuj
beatusek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ja również witam Cię na tym forum. Dołączyłam do niego niedawno-napewno było warto-sama ocenisz. Pozdrawiam Beata :arrow: Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam Ciebie cieplutko Madziu wśród nas :arrow: Cytuj
mac51 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Dzień dobry Magdo :grin: Lepiej nie mogłaś wybrać :arrow: Czekamy na Twoje pyszności :grin: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witak Magdo :grin: Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś. Znajdziesz tutaj wiele ciekawych i szybkich przepisów na pyszne dania. Miło widziane będą na tym forum również Twoje przepisy :arrow: Pozdrawiam :grin: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witaj Madziu, :grin: pozdrawiam Cie i Twoją pociechę - jak dorośnie z pewnością będzie dumny ze swojej mamy która tak wspaniałe dania gotuje (m in dzięki zarejestrowaniu sie na Forum), witaj, :arrow: Cytuj
apsik Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witaj Madziu już powitałam Cię przy okazji komentarza do Twojego placuszka ,ale chętnie zrobię to jeszcze raz więc witaj i czuj się razem z nami świetnie,korzystaj z naszych przepisów i pisz swoje,pa,pa,pa......apsik czyli Ela. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi