Dorunia Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 O ja nie mogę,ale piękne ciasto zrobiłaś Iwonko...mam pytanie-jak wysokie jest to ciasto? Cytuj
ina12 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Iwonko torcik zrobiłaś zachwycający. Cytuj
iwona30 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Tort ma trzy placki biszkoptowe z trzech jajek a w masie oprócz ananasów dałam jeszcze brzoskwinie i galaretkę zieloną pokrojoną w kostkę a reszta jak w przepisie polecam bo jest bardzo lekki i nie słodki. Cytuj
zakalec Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja dalam dwa serki homogenizowane waniliowe po 125g (takie akurat mialam), reszta jak w przepisie + troszke soku z puszki z ananasa i na wierzch galaretka pomaranczowa (tez tylko taka mialam). Na dno zwykle cisteczka bo nie dostalam biszkoptow (po czym nie nasaczone ciasteczka wyplynely na wierzch). Ciasto wyszlo przepyszne!!! Gdybym potrafila piec to bym tez przelozyla biszkopta ta masa, bo brzmi to nawet lepiej. Dzieki za przepis!!! Cytuj
asienka19873 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 hhmmmm......kuszacy przepis..kolejny na mojej liscie do wyprobowania;-)ale kiedy zrobic te wszystkie pysznosci zamieszczone na forum..:D) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi