aska1985 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 :D :D 1 1/2 szklanki śmietanki kremówki 1 łyżka cukru pudru 30 dag pomarańcz 5 dag smażonej skórki pomarańczowej beziki Przygotowanie: Śmietankę ochłodzić i ubić z cukrem pudrem. Pomarańcze umyć, opłukać gorącą woda, osuszyc, obrać. Bezpośrednio przed podaniem pomarańcze pokroić w poprzeg, na krążki o grubości 3 mm. Na środku talerzykow układać po jednej bezie. Na bezy szprycować śmietankę, a z boku ułożyć krążki pomarańczy. Śmietankę posypać pokrojoną smażoną skórka z pomarańczy. SMACZNEGO? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.