martula205 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Witam wszystkich serdecznie :razz: niewiem czy dobrze trafiłam ale poszukuję -juz od blisko 2 miesięcy formy do muffin - ale takiej oryginalnej :razz: tzn na 6 muffin i wysokich - i nie silikonowej.. Czy ktoś z was może takie w necie widział... lub na terenie warszawy... będę bardzo wdzięczna za pomoc :razz: Cytuj
basga Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Witaj! Widziałam formy na muffinki w wielu sklepach z gospodarstwem domowym,w Makro też są. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 witaj nie chcesz silikonu to znalazłam coś takiego https://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=189682127 ja mam sylikonowe i mi odpowiadają te formy. Wiadomo każdy ma inny gust. :razz: pa Cytuj
basga Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Ja też jestem zadowolona z silikonowych form a cena tych na aukcji jest powalająca,do tego koszt przesyłki,brrrrr Cytuj
ina12 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Ja kupiłam dzięki Basi ( Basga) takie jakie Martula poszukujesz w Lidlu, sprzedane zostały bardzo szybko i były z importu. Pozdrawiam Cytuj
basga Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Byłam dziś w Ikei i widziałam tam takie metalowe na 12 sztuk,cena przystępna.... Cytuj
campari Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 ja tez swoja na 12 mufinek kupilam kiedys w IKEA Cytuj
martula205 Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 witam :mrgreen: czytam opinie na różnych forach i przekonałam się jednak w koncu do silikonowych :grin: tylko nie wiem jakiej firmy kupic i gdzie najlepiej. widzialam super formy firmy Tescoma ale jak zobaczylm cenę ... brrrr 59 zl za formę na 6 muffin.. czy te które są na allegro za paręnaście zlotych warto kupować? czy są dobre?? Cytuj
basga Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Drogo,napewno znajdziesz tańsze,np.w Makro -za kilka dni zobaczę dokładną cenę to Ci napiszę ale napewno nie 59zł. Cytuj
hazo Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 witam :mrgreen: czytam opinie na różnych forach i przekonałam się jednak w koncu do silikonowych Zobacz może tutaj: https://www.genes.home.pl/cgibin/shop?show=...mp;sid=6efdcc1c] Mam od nich kilka foremek i jestem zadowolona. Cytuj
EWA1992 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 W Makro są formy do mufinek,nie pamiętam już dokładnie ceny ale napewno nie aż 59,00 złote, były chyba troszke tańsze.... Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Znalazłam coś [LINK NIEAKTUALNY] i cena dobra :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi