apsik Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Edytko nawet nie wiesz jak bardzo mi miło,moja babcia napewno nigdy nie pomyślała że jej ciasto znajdzie się w komputerze....i jeszcze komuś zasmakuje. Mam znowu gości w niedzielę i myślę upiec ten placuszek. Cytuj
sabina1974 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 jaka doza ma byc blacha na to ciasto? Cytuj
apsik Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Sabinko odpisałam na PW....życzę udanego wypieku. Cytuj
viola32 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Elu u mnie klapa!!!Ciasto wogole nie wyroslo i byl zakalec!Zrobilam wszystko zgodnie z przepisem.Ale pomimo tego w smaku bylo dobre.Zdjec nie robilam bo nie bylo sie czym chwalic :D Ciekawe,ze drozdowe i biszkopty wychodza mi super a zwyklego ciasta ucieranego nie potrafie zrobic.Raz wychodzi raz nie,nie wiem od czego to zalezy...?Piernik,murzynki,piaskowe babki tez mi wychodza,a takie najprosciejsze ciacho potrafie skopac!!!Ale wstyd... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi