iwona30 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 To moja córeczka Magdalenka która uwielbia konie, kucyki i inne stworzenia.To zdjęcie zostało zrobione dzisiaj jak była oglądać konika pokusa brała góre nad wszystkim żeby choć przez chwilkę dosiąść konia. Cytuj
iwona30 Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Ona jest szalona wczoraj wybierała królika (samca) dla swoich królików a dzisiaj ogiera dla swojej klaczy (Kariny) poza tym ma jeszcze Basię (klacz)i Lilię źrebaczka czterodniowego również (klacz). Cytuj
zuziorek Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Moja starsza Zuzka też uwielbia koniki. Niestety musi się zadowolic kucykiem, który odwiedza ich raz w tygodniu w przedszkolu o ile jest ładna pogoda. Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Iwonko dzielna ta Twoja córcia...a Ty też jeździsz konno,czy tylko dopingujesz córeczce? Pozdrawiam :wink: Cytuj
iwona30 Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Nie ja nie jeżdżę konno bo się boję koni, może kiedyś przezwyciężę strach to spróbuje ale na razie nic się nie zapowiada żebym zmieniła zdanie. Cytuj
iwona30 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Tak dzisiaj moja córka świętuje wśród swoich króliczków. Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Iwonko piękne króliczki,ale najładniejsza jest ta pani króliczek w kapelusiku :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Iwonko świetne zdjęcie :grin: Śliczną masz córeczkę, no i widać że lubi zwierzątka :grin: Cytuj
basga Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 My dzisiaj też byliśmy u koników...w skansenie w Chorzowie.A najbardziej podobała mi się żyrafa w tamtejszym zoo,u nas jej nie ma i pierwszy raz widziałam to śliczne zwierzę!A niedżwiedzie to chyba tresowane :grin: Faktycznie,ten Twój króliczek najśliczniejszy! Cytuj
iwona30 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Moja córka byłaby wniebowzięta jakby była w tym zoo ona to zwierzęta wprost uwielbia ma atlas zwierząt i każde zna na pamięć, mój mąż zaszczepił ją zwierzętami. A ten niedźwiadek jaki słodki siedzi sobie w najlepsze i nic sobie nie robi z obecności ludzi. Cytuj
basga Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 no to dla Twojej córci jeszcze parę zwierzątek... Cytuj
iwona30 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Pokarze jej będzie zachwycona na pewno będzie chciała tam pojechać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi