Dorunia Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Basiu,ale fajne zwierzaczki...żyrafa to robi wrażenie...miała mocno długą szyję? :grin: Cytuj
basga Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 O taaak...ludzie wyciągali ręce z trawą a ta podchodziła i dosłownie jadła z ręki! Cytuj
monisia Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ach jakie fjne fotecki...cudo te zwierzaczki sa :grin: nie tylko dla córci Iwonki hiihiih :grin: Cytuj
grumko Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Widzę, że się Wam spodobały żyrafki :grin: Ja w Zoo w Chorzowie byłem miesiąc temu i udało mi "zrobić" takie żyrafki Dużo więcej zdjęć z tego wypadu zainteresowani znajdą [LINK NIEAKTUALNY] W skansenie też byłem i wstyd się przyznać, bo mieszkam na Śląsku od urodzenia, ale odwiedzałem to miejsce po raz pierwszy. Nie mam porównania z innymi tego typu miejscami jak choćby Basqa, więc nie mogę oceniać. Dla mnie jak na pierwszy raz było ok i polecam wszystkim to miejsce :grin: Dużo więcej zdjęć z tego wypadu zainteresowani znajdą [LINK NIEAKTUALNY] Andrzej Cytuj
basga Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Andrzejku-ale fotek natrzaskałeś! :) :( :lol: powiedz mi,czy jak robisz zdjęcia w ciemnych pomieszczeniach/np.w tym skansenie/to potem je jakoś rozjaśniasz? Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Basiu tych fotek zrobionych w ciemności nie rozjaśnia się tylko zanim się je zrobi należy przestawić aparat na fotki nocne...ja tak robię i nawet w całkowitej ciemności zrobione są jak zrobione w dzień...po prostu lampa bardziej błyska. Pozdrawiam :( Cytuj
grumko Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 a ja robię różnie: czasem w trybie nocnym jak pisze Dorunia, ale w sumie częściej obrabiam i te fotki z skansenu to właśnie zastosowanie technologi już po zrobieniu fotek :( Cytuj
iwona30 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zdjęcia są super moja córka aż podskakuje do sufitu z radosci. Cytuj
viola32 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Fajne fotki...a byl ktos moze w Szymbarku jest tam dom stojacy do gory nogami...Ja mam zamiar wybrac sie na wiosne jak bedzie cieplej.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi