Gość Rydza78 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Witam bardzo serdecznie! Mam na imię Iwona - jestem szczęśliwą żoną i mamą 1,5 rocznego syneczka. Gotowac uwielbiam od zawsze - moja pierwsza zupa powstała jak miałam 6 lat :razz: Ze zjadliwością było.... że tak powiem tata był dzielny :razz: Bardzo się ciesze, że trafiłam na to forum. Napewno znajdę tutaj mnóstwo inspiracji dla siebie ale równiez ze swojej strony postaram się dać jak najwięcej. Pozdrawiam cieplutko! Cytuj
Kasiulek Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Witaj Iwonko na forum :razz: życzę miłego odkrywania nowych smaków oraz dzielenia się z nami własnymi przepisami!! Pozdrawiam! Kasia :razz: Cytuj
basga Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Witaj Iwonko na naszym smacznym forum! Cytuj
mac51 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Witaj Iwona :razz: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
wiola344 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 :razz: Witaj Iwonko na naszym smacznym forum :razz: Cytuj
iwona30 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Witaj wśród Nas spodoba Ci się tu na pewno. :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Witaj Iwonko! Cieszymy się że podoba Ci się u nas, pamiętaj jedna że to forum uzależnia :razz: :razz: POZYTYWNIE Rozgość się wygodnie i zaskakuj całą rodzinkę nowinkami myślę że się nie zawiedziesz i rodzinka będzie zadowolona. Pozdrawiam :razz: Cytuj
Magdalena Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Cześć Iwonko!!!! miło Cię powitać pozdrawiam Magdalena :razz: Cytuj
ela52 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Witam Cie Iwonko wsrod nas smaczniakow. Pozdrawiam cieplutko :grin: :razz: :razz: Cytuj
apsik Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Witaj Iwonko i czuj się z nami dobrze -przecież jesteśmy jedną kulinarną RODZINĄ ,czyż nie :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Witaj Iwonko :razz: Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś. Mam nadzieję, że z naszymi przepisami Twoje obiadki będą jeszcze smaczniejsze :grin: Pozdrawiam Ciebie i całą Twoją rodzinkę :razz: Cytuj
Gość Rydza78 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Ślicznie dziękuję za przywitanie - naraie poznaję "topografie" forum żeby za bardzo nie namieszać. Postaram się lada dzień stać aktywna forumowiczką :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Ja również witam Ciebie Iwonko bardzo cieplutko na forum :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi