wiola344 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 :grin: Patisony powinny byc duże obrac je ze skórki bo jest twarda pokroić na plasterki ok 1 cm -2 ząbki czosnku rozgnieść i natrzeć nim plastry i posypać vegeta ,pozostawić na 1-2 godz. potem obtoczyć to w mące ,jajku i bułce tartej smażyć na oleju lub oliwie z oliwek o wiele smaczniejsze, może być również jako przekąska ale z ziemniakami jest również pyszne do tego jakaś surówka. Polecam pyszne i zdrowe :razz: :razz: Cytuj
ali Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Smażę tak cukinię /ale bez czosnku/. Kotleciki są pyszne, ja podaję je z chlebem, do tego sałatka z pomidora + cebula. Cytuj
wiola344 Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 :grin: Cukini jeszcze nie robiłam musze spróbowac :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.