dwoinka Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Kopiec Kreta gotowy! Ogólnie wyszedł super :D Naprawdę smaczny, jednak nie wiem czy to tak miało być, czy tylko mi tak wyszło, ale bardzo się kruszy i trochę trudno go przez to pokroić. Spód trzyma się ok, ale ta pokruszona górna część cały czas spada... :D Ale i tak było warto zrobić, wszystkim bardzo smakuje! :D Cytuj
teresap Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Basiu jak wszyscy to i ja – oto efekt Stawiam 6 i proszę więcej takich przepisów POZDRAWIAM Cytuj
basga Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 O kurteczka-ale wielki!A jakie wrażenia z biszkoptem-kruszył się bardzo? Cytuj
sysia80 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 hm musze go zrobic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi