Jolanta Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Mysle ze ta salatka to fantazja podniebienia!!! Glowke salaty lodowej porozrywac na kawalki dodac 15 dag truskawek (pokrojone na cwiartki) dodac garsc orzeszkow-nerkowce i wszystko wymieszac.Nie dodajemy zadnych przypraw. Naprawde super salatka na imprezki czy nawet na grilla :grin: [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Masahiko Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Widziałam kiedyś przyrządzanie tej sałatki na BBC Prime i tak apetycznie wyglądała, że zaraz ją zrobiłam :razz: . Faktycznie jest bardzo dobra, jedyny minus to to, że nerkowce są dosyć drogie :grin: ale i tak polecam :razz: Cytuj
Jolanta Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Bardzo mozliwe ze nerkowce sa drogie ale ja nie wiem ile kosztuja w Polsce mysle ze nieraz warto troche sie wykosztowac.Pozdrawiam :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi