ina12 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jolu cieszę się i dziękuję za wiadomość i bardzo wysoką ocenę, one nam też smakują. Pozdrawiam Cytuj
kasia35 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Świetny przepis, Dziękuję i pozdrawiam ;) :) :) Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Kasiu dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Cytuj
apsik Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Halinko zrobiłam powtórkę Twoich gołąbków-nie wiem co zrobiłam inaczej ,ale rodzince tym razem bardzo....bardzoooooooooooooo smakowały-wszystkim bez wyjątku. :D Pozdrawiam Cię i dziękuję za przepis. :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Eluniu dziękuję za powtórne wypróbowanie i wiadomość. Ja Ciebie również pozdrawiam bardzo serdecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi