Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

50 dag mielonej wołowiny 50 dag mielonej wieprzowiny 4 małe jajka 3 ząbki przeciśniętego czosnku sól, pieprz Wszystkie składniki dobrze wymieszać i odstawić do lodówki na 2 - 3 godziny. Moczymy dłonie w ciepłej wodzie i formujemy z mięsa wałeczki grubości parówki i długości 5 - 10 cm. Pieczemy na grillu lub w piekarniku. Podajemy z keczupem, sałatkami, surówkami... SMACZNEGO !!! Moja ocena przepisu to 5* a co Wy na to?

  • 2 lata później...
Opublikowano

Kasiu, małe pytanko jeśli pieczemy w piekarniku to w jakiej temperaturze i jak długo? Zapewne smakuje wyśmienicie i czekam na odpowiedż. Pozdrawiam serdecznie.

  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja moje kebabiki usmażyłam na patelni. Do surowego mięsa dodałam odrobine ketchupu i pokrojoną w kostke cebulke. Kebaby podawałam z sosem: tzatzyki i z sosem czosnkowym własnej roboty :) Były pyszne ;)

post-13112-1263065760_thumb.jpg

post-13112-1263065793_thumb.jpg

  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.