Marcin Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Witajcie, Chciałem w tym miejscu zaprosić Was na nowe strony, które współtworzę. Są to: www.info-banki.pl - strona w prosty sposób opisująca banki oraz ich usługi oraz www.info-samochody.pl - strona dla miłośników motoryzacji (jest tutaj także forum motoryzacyjne) Jeżeli zainteresował Was któryś z tych tematów - serdecznie zapraszam. A może znasz kogoś komu mogłabyś/mógłbyś polecić te strony - jeżeli tak - będzie mi bardzo miło, jeżeli to zrobisz - mam nadzieję, że strony się spodobają. Pozdrawiam i zapraszam. Cytuj
basga Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 No tym razem widziałam od razu i nawet już się zalogowałam,żeby mąz nie tylko grał na kompie ale by zajął się czymś pożytecznym,wiedzy nigdy dosyć :grin: A może tak jeszcze mogłoby powstać coś o zdrowiu i choróbskach? :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Mnie te strony się nie otwierają...forum tak,ale stron nie ma :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 U mnie jest to samo co u Doruni. :grin: Cytuj
wiola344 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 :razz: I umnie też te strony sie nie otwieraja :grin: Cytuj
wiola344 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 :grin: I już weszłam np. w banki - trzeba kliknąć nie na link co podał Marcin a wejść przez forum poza kuchnią i tam kliknąć na to co chcemy i gotowe :razz: :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Dziękuję Wiolu za info...już wyczytałam sobie o naszym aucie...nie wiedziałam,że jest takie ciężkie :grin: Cytuj
Marcin Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Przepraszam za te linki - faktycznie nie działały - teraz je poprawiłem (www.info-banki.pl, www.info-samochody.pl) Co do pisania o chorobach - staramy się trochę pisać o nich na smacznym (głównie o tym jak wpływa na nie nasze odżywianie - w końcu smaczny jest o kulinariach), ale jest i trochę ogólnie. Dzisiaj dodaliśmy taki artykuł o migrenie: https://www.smaczny.pl/art,napadowy_bol_glowy_czyli_migrena Cytuj
ali Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 W żadną z tych stron nie mogę wejść. A ciekawią mnie dwie z nich - banki i migrena, jako że całe życie zawodowe przepracowałam w banku i być może skutkiem tego są moje migreny. A samochody? no mam męża i 2 synów, chętnie ich tematem zainteresuję, ale te nowo podane też mi się ne otwierają. Cytuj
Marcin Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Cóż - u mnie strony działają. Może to była chwilowa przerwa. Pozdrawiam Marcin Cytuj
KIKI Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 marcin wielkie dzieki nareszcie mąż jest zadowolony, gdyż dla niego gary nie dają satysfakcji. a ta stronka to i owszem Dziekujemy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi