Bernimek Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 1 podwójna pierś z kurczaka 1 puszka fasoli czerwonej 1 puszka kukurydzy 5 jaj (ugotowanych na twardo) mały słoiczek majonezu 1 łyżeczka musztardy przyprawy (sól,pieprz) Pierś z kurczaka pokroić w kostkę i ugotować w wodzie z dodatkiem jarzynki. Jajka pokroić w kostkę. Osączyć fasolę i kukurydzę. Majonez wymieszać z musztardą i doprawić do smaku. Połączyć wszystkie składniki sałatki. Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Mmm zapowiada się ciekawie, muszę wypróbować ten przepis :). Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Wypróbowałam przepis na tę sałatkę. Jest naprawdę bardzo dobra i szybko się ją robi. Przepis ten umieściłam na mojej stronie wraz ze zdjęciem. Jeszcze raz dziękuję :) . Cytuj
Jola_A. Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Wczoraj mialam gosci, zrobilam te salatke. Zniknela w try miga. Pychota , naprawde. Mimo ze byly jeszcze trzy inne , ta byla najbardziej rozchwytywana. Dodalam jeszcze dosc spora ilosc szczypiorku. Bernimku dziekuje. :D Cytuj
Bernimek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Jolu! Bardzo się cieszę, że sałatka smakowała! U Mnie na każdej imprezie musi być! Buziaczki !!! Cytuj
Jola_A. Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 u mnie tez bedzie goscic czesto, moj maz nie jada salatek, ale ta wyjatkowo mu smakowala, jako ze jest w niej fasolka. Prosta, szybka, i pyszna. Szczerze polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi