Tomek Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Proste pytanie: Czy warto to kupować?? Cytuj
basga Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Ja akurat nie posiadam i raczej znajdę sobie bardziej przydatne urządzonka ułatwiające kucharzenie. Mnie wystarcza minutnik lub patrzenie na zegarek a i tak jajek na miękko to raczej nie gotuję a na twardo to zawsze wyjdą :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Witaj Tomciu! Jestem wzrokowcem i bardzo przeszkadza mi zielona otoczka pomiędzy białkiem a żółtkiem ( nie wiem dlaczego ). Myślę że to jest efekt zbyt długiego gotowania lub studzenia. Teraz już mi takie coś nie wychodzi, ale był czas że tak i właśnie miałam taką chęć kupić takie urządzonko tylko nie znałam nikogo kto by je miał i podzielił się opiną na jego temat, więc teraz też jestem ciekawa jakie są zdania tych krórzy je posiadają. Pozdrawiam Cytuj
mac51 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Cześć Tomek :grin: Może skorzystasz z tych informacji. Nie wiem czy widziałeś.Zobacz. Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Ja osobiście takiego urządzenia nie posiadam,ale ma je moja koleżanka i bardzo sobie chwali,zwłaszcza że teraz jej synowie sami mogą sobie przygotować kolację(mamusi zresztą przy okazji też). Cytuj
Tomek Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Chodziło mi o coś w tym stylu Link Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Właśnie coś w tym stylu ma moja koleżanka. Cytuj
wiola344 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 :razz: :razz: Witajcie mam taki aparat do gotowania fajnie się w nim gotuje jaja zawsze wszystkie są takie same nie jak w garnku ,idealne polecam to urzadzenie :razz: :) Cytuj
basga Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Niby nie było mi potrzebne ale jak już je mam,to jajka gotuje tylko w tym. :) Mam takie urządzenie,tyle że stalowa obudowa,tak jak pisała Wiola,wszystkie jajka są ugotowane jednakowo,żadnych obwódek w zielonkawym kolorze nie dostrzegam,brzęczyk informuje o zakończeniu gotowania.Jedyną wada jest ...osadzanie kamienia z wody/choć używam z filtra/ i po każdym użyciu staram się na bieżąco go zmywać.Ale może w plastikowych urządzeniach to nie jest tak widoczne. Cytuj
kubus1842 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Proste pytanie: Czy warto to kupować?? Zbędny wydatem ! Jajowar zastąpi ci złykły garnek ! Ja jestem w posiadaniu takiego jajowaru i nie korzystam ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi