Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stare garnki się wysłużyły, troszeczkę przy naszej pomocy, potłukły się nam 3 pokrywki, co nieco się przypaliło. Jako że nie były to garnki jakościowo najlepsze nie chciałabym kupować takich samych. Ogólnie mówiąc chciała bym uniknąć w nowych garnkach powyginanego dna, przypalania,chwiejnych uchwytów itp. Tu moja prośba, pomóżcie wybrać garnki dobre jakościowo w rozsądnej cenie. Jedyne kryterium jakim się dotąd kierowałam to waga ( leciutkie już miałam - dziękuje). Ważne jest również aby miały szklane pokrywki. Mogę zajrzeć do garnka nie podnosząc jej a co za tym idzie zmniejszam zużycie energii.

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
zerknij tutaj...dobre garnki kosztuja niemało ale przy zakupie sprawdz,czy nadają się do płyt indukcyjnych[jeśli taką posiadasz],bo to musi być zaznaczone.
Opublikowano

O kurka, ja tu czegoś nie kumam . Z aukcji wynika, że chodzi o licytację zestawu. Super tanio to to nie jest, ale za 5 garnków to nie jest to też bardzo drogo, oczywiście to zależy również od jakości tych garnków. Zaraz się skontaktuje ze sprzedawcą i dowiem się jak to jest naprawdę.

Opublikowano

Oj, dziewczęta ... tu nie chodzi o jedną sztukę , tylko cały zestaw za 339 zł. :mrgreen: I muszę powiedzieć , ze bardzo zgrabniutkie są. W dodatku mają szklane pokrywki.

Opublikowano

Moim zdaniem chodzi o komplet, ale dam znać kiedy dostanę odpowiedź od sprzedawcy. Faktem jest, że zwrot "za sztukę" może być mylący. Chyba kupię w końcu te gary na allegro albo w jakimś internetowym sklepie, bo obeszłam wszystkie sklepy w okolicy, same badziewie znalazłam. Czy ja mam takie duże wymagania? Co prawda tych sklepów w okolicy jest niewiele, bo mieszkam daleko od dużego miast a po same garnki nie chce mi się jechać daleko.

Opublikowano

A...STAROŚĆ NIE RADOŚĆ...ZA KOMPLET TO SIĘ OPŁACA ! Masz rację,dobre garnki wcale nie czekają sobie na nas w sklepie,za taką cenę komplet to kupuj bez namysłu,nie jest drogo.

Opublikowano

Jeżeli to jest cena za komplet to pewnie,że jest nie wysoka,ale ja odniosłam wrażenie,że chodzi tutaj o 1 sztukę to tak jakby jeden garnek miał tyle kosztować. Życzę Tobie Miuriel,żeby ta cena okazała się ceną za komplet,bo gary są naprawdę fajne i zgrabne i pewnie dobrze będzie się Tobie w nich gotowało. Pozdrawiam :mrgreen: