Justyna.K Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Witajcie wierzę że ktoś mi pomoże a więc ostatnio jadłam przepyszne ciasto na 50 lat u cioci (ona jak już wyjeżdżałam na szybko podała mi mniej więcej składniki tylko pozapominałam proporcji)a wyglądało tak biszkopt biały a na nim była taka masa(margaryny mleko w proszku wódka kokos o mielone migdały chyba białka :razz: może ktoś robił podobne ciacho???pamiętam że ciocia mówiła że bez żelatyny a masa i tak ładne stężąła. :razz: pozdrawiam Cytuj
andy8 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Justynko nie ma chyba innej rady jak uzyskać jakoś przepis od cioci :mrgreen: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 racja chciałam iść na skróty.................. :grin: :mrgreen: Cytuj
Marra Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Justynko wypróbuj TO CIASTO chyba będzie smakować podobnie. Polecam, jest pyszne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi