Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elu ciasto upieczone wczoraj, przed chwilką spróbowane.. wspaniale smakuje! Urosło pięknie a podczas pieczenia ładnie pachniało. Nie robiłam kratki na wierzchu tylko pourywałam kawałki ciasta, potem posypałam skórką pomarańczową i polukrowałam. Masa makowa jest pyszna, lekko wilgotna, ciasto kruchutkie - wszystko jak trzeba. Przepis pierwsza klasa! Polecam wszystkim :D post-8290-1242461503_thumb.jpg post-8290-1242461580_thumb.jpg post-8290-1242461742_thumb.jpg post-8290-1242461864_thumb.jpg Elu dzięki za kolejny ciekawy przepis, pozdrawiam!

  • 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Powidła zawsze są śliwkowe ale możesz użyć jakiegoś kwaśnego dżemu a śmietana nadaje kruchości ciastu kruchemu,jogurt raczej będzie zbyt chudy.

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ajaj - tak, z makiem nic nie robimy, tylko prosto z woreczka dodajemy do ciasta. Polecam, bo szybko się go robi i jest smaczne :) Gabi cieszę się, że to ciasto Wam smakowało :grin: Serdecznie pozdrawiam :D

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.