Jolanta Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Wlasnie dzis zrobilam pyszny deser z nalenikow a wiec:wszysto zalezy ile osob bedzie ten deser jadlo ja zrobilam dla 3 osob. Usmazyc nalesniki na duzej patelni i pokroic je w zdloz tak jak makaron(ale grubsze) polac je polewa czekoladowa (w plynie czekolada) wymieszac.Ulozyc na wiezch truskawki pokrojone na cwiartki (moga byc sezonowe owce)na to bita smietana mozna jeszcze polac sokiem z dowolnych owocow.Ja wykozystalam sok z jagod. Nalesnili moga byc zimne. Napewno bedzie ten deser wszyskim smakowal a napewno dzieciom. [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
krystyna1959 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 myślę że zamiast śmietany może być jogurt lub twarożek. Jolu co o tym sądzisz? Cytuj
Jolanta Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Krystyno to wszystko zalezy od ciebie wiem ze bita smietana jest bardzo kaloryczna ale ja uwielbiam chyba nie zaszkodzi jej troche na tym deserzechociaz do dekoracji w koncu to deser :razz: .Pozdrawiam! Cytuj
krystyna1959 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 zrobiłam naleśniki na podwieczorek pyyyyyyycha i poszło w boczki Cytuj
Jolanta Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Krystynko bardzo sie ciesze ze ci smakowal moj deser tylko jestem ciekawa czy podalas go z jogurtem? Cytuj
krystyna1959 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Duuuuuuuuuuuuuuużo śmietany, a co tam, kochanego ciała nigdy dosyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi