ina12 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Witaj Kasiu wczoraj zauważyłam że mam trzecią część taką samą co dodałaś zdjęcie. Tamta do frytek jest na stałe, a tą wymienia się w ten uchwyt co dodałam zdjęcie. Ucieszyłam się i stwierdziłam że Ty masz lepsze bo masz masywniejsze. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Halinko cieszę się że znalazłaś tą część! To moje pierwsze było własnie takie jak Twoje i bardzo dobrze mi się tym robiło, a później już były tylko takie metalowe. Pozdrawiam i daj znać jak wypróbujesz. :mrgreen: Cytuj
monik76 Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 A co sądzicie o takim wałku do miesa ? Ma ktoś taki - jak on sie sprawuje ? Bo mnie się wydaje , ze trzeba duzo siły mieć w rękach zeby rozwałkować mięso.. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Witam. Może ten wałek to nie jest takie głupi, ale może ktoś się wypowie kto taki ma :wink: Wtedy będziemy wiedziały co jest wart :wink: Cytuj
jot Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam Na TV MAngo reklamują siekacz do mięs dwurzędowy to jest też rewelacja ja osobiście go nie mam ,ale pożyczyłam i jest git . To też jest trochę drogie i tak zwlekam :) Cytuj
Gość ymak Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 A co sądzicie o takim wałku do miesa ? Ma ktoś taki - jak on sie sprawuje ? Bo mnie się wydaje , ze trzeba duzo siły mieć w rękach zeby rozwałkować mięso.. witam.mam taki wałek,ale niestety nie działa,ponieważ kotlet przesuwa się po desce w czasie wałkowania. Cytuj
basga Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 też mam taki wałek i zalega na dnie szuflady ale czasem ....kruche ciasto nim ozdabiam ,np.do wierzchniej warstwy szarlotki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi