sylwuśka Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 chyba mi cos nie wyszlo :) jakos bez smaku Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Hmm.... a wszystko było zrobione zgodnie z przepisem? Taka sałatka musi się też przegryźć - pobyć w lodówce Cytuj
Basia K Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No właśnie... Ja te śledziki robiłam już chyba 3-4 razy.Za każdym razem wszystkim bardzo smakowały.Tym razem robiłam je kilka dni wcześniej i stały w lodówce zamknięte w pojemniku od czwartku do niedzieli. W ten czwartek też będę je robiła,bo mój Tato zażyczył je sobie na swoje 75-te urodziny w niedzielę. Cytuj
sylwuśka Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 hej nie mialam kiedy napisac salatka wyszla super sypnelam jeszcze garscia rodzynek ... tylko nie mam az tyle milosnikow sledzi :) Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 To fajnie, że smakowała :grin: Właśnie, żeby sałatka smakowała trzeba lubić dane składniki, np. jeśli ktoś nie lubi brokuła to sałatki z brokułem nawet nie skosztuje (mam taki przypadek w rodzinie :)) Cytuj
bazylia Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 uwielbiam śledzie :grin:)) ale przyznam, że sałatki z nich nigdy nie robiłam. dzięki pozytywnym komentarzom nie zawaham się spróbować :) pozdrawiam Cytuj
gatita Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 W domu bardzo lubimy śledzie, a takiej sałatki jeszcze nie robiłam..... Koniecznie do przetestowania :) Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam i zachęcam do wypróbowania tej sałatki, miłośniczkom śledzi na pewno zasmakuje, serdecznie pozdrawiam :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 No i na mnie przyszedł czas,żeby wypróbować tę sałatkę...filety się moczą i wieczorkiem zrobię...na jutrzejszą kolację chyba już będą dobrze przegryzione :) Cytuj
marii Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 robilam salse juz dwa razy przepis poszedl tak wszystkim smakowała, a moj syn to nie moze jej sie najeśc tak mu smakuje( kucharz hi, hi) [E] Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Moja salsa czeka do wieczora,ale posmakowałam troszkę i dla mnie i męża bomba...na pewno będzie częściej u nas gościła...dziękuję za przepis i ode mnie 5 :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi