ina12 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Nie widzę na forum osób za którymi bardzo tęsknię a nie będę ich wymieniać. Czy Wy to też zauważyliście?, i jestem ciekawa kiedy się pojawią bo to mnie bardzo niecierpliwi. Cytuj
basga Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Zgadza się Halinko....pewnie cieszą się słońcem.... Cytuj
Katarzyna Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Witam! Też to zauważyłam że od jakiegoś czasu niektórych nie widać :razz: Może to brak czasu ? Wiosna prace w ogródkach, matury, koniec roku szkolnego tuż tuż... Nie chcę myśleć że zmienili stronę :razz: Pozdrawiam wszystkich Cytuj
an69 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Halinko, miło czytać,że widzisz czyjąs nieobecność. Ja troszkę się usprawidliwię, wróciłam do pracy i coraz mniej czasu na pozostałe sprawy. Rano jakieś przygotowania do obiadku ( i tu zawsze przydatne nasze forum ), sprzątanko no i mój synuś , kiedy tylko zauważy,że siadam do komputera , poprostu on też chce,no i wtedy to już nic nie napiszę.A już skończył roczek!!!! Ale naprawdę zaglądam tu ciągle,chociaż mało piszę postów. Zaglądam i korzystam , tak , jak kiedyś,czytam wasze posty, tu zawsze jest co poczytać, w każdym temacie. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich smacznych gorąco. Mniej aktywna ale zawsze tu obecna Ania Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Halinko jesteś autorką tego postu i teraz Ciebie nie ma,a ja i pewnie wiele osób z forum tęsknimy za Tobą...mam nadzieję,że u Ciebie wszystko dobrze :grin: Pozdrawiam cieplutko :grin: Cytuj
iwona30 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Właśnie moja droga co się dzieje że cię nie ma odezwij się my tu tęsknimy. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Pojawiłaś się na chwilkę i znowu Ciebie niema ? Czy coś się stało ? Pozdrawiam :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam Was, mało tego że ja też tęskniłam za Wami to na dodatek zrobiłam sie nerwowa. W poniedziałek weszłam na smaczny i byłam tylko może 10 min. i sam wyłączył sie komputer a wspomniałam wcześniej Kasiu Tobie że zaczyna się z nim coś dziać niedobrego. W wtorek zawiózł mąż do naprawy i dłużej już nie mogłam wytrzymać i sprawę wzięłam w swoje ręce. Przedzwoniłam i wczoraj od razu zrobili a była drobnostka bo wysiadł tylko zasilacz. Postaram się nadrobić wszystkie zaległości i proszę o cierpliwość. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
batirek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witaj Kochana Ineczko,tak myślałam,że to tylko komputer,szkoda nerwów,złośliwość rzeczy martwych ma to do siebie,że wyprowadza nas z równowagi,ale już skoro wszystko naprawione,dziel się wszystkim z nami,bo straaaasznie długo Ciebie nie było i pustka była ogromna.Cieszę się ogromnie,że wróciłaś,przesyłam gorące buziaki na powitanie.Wioletta Cytuj
basga Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja też,ja też! A komputery to zawsze wysiadają gdy są najbardziej potrzebne! Cytuj
mac51 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja tez Cię witam :grin: A komputery tak...czasami naprawdę niedobre bestie :grin: :grin: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witaj Halinko i bądź już z nami długo :grin: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Halinko coś wiem na temat zepsutego kompa mnie to też dopada i to dość często w stosunku do znajomych (no i zasilacz też nam nawalił) teraz tylko się modlić bo kuzyn co zawsze nam naprawiał kompaniedługo wyjeżdża na pracę za granice i ups rozumiecie oby nic nie było. :grin: Bo inaczej pójdzie nam po kieszeni................ Cytuj
Basia K Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 No,niestety,komputery to straszne bestie (czasami),mój tez choc nowy,co i rusz plata jakies figle.Wraca z naprawy,troche pochodzi i znów cos "siada" ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi