Domi Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 2 kg ogorków zielonych pokroić w słupki 2 czerwone papryki pokroić w paski 2 duże cebule pokroić w prązki 1 mały seler zetrzeć na tartce SOLANKA 5 szklanek wody 0,5 szklanki soli ZALEWA 3 szklanki wody 2 szklanki octu 2 szklanki cukru zalewę zagotować, ochłodzić i wlewać do słoików. Zalać warzywa na 3 godzinysolanką, nastepnię odcedzić włożyć do słoików i zalać zalewą. Pasteryzować 5- 10 minut. Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Dziękuję, napewno wypróbuję. Pozdrawiam :). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.