joanna_bydg Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 https://www.smaczny.pl/forum/index.php? Cytuj
mac51 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 No właśnie :razz: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
EWA1992 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Nikt nie chce z nikim pogawędzić o wszystkim i niczym? Forumowicze- smakowicze nie śpijcie.... Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Siedziałam dzisiaj chyba z godzinę na czacie i nie miałam z kim poklikać,ale może weszłam na czat nie w porę,ale nie zniechęcam się i wchodzę co jakiś czas...może w końcu natrafię na kogoś. Pozdrawiam :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Kochani dlaczego nie wchodzicie na czat?Jak nie było to chcieliśmy,a teraz jak jest to nie korzystamy :P Cytuj
iwona30 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Ja nie mogę wejść na czat bo pisze mi że błąd i żeby za parę minut spróbować.Nie wiem co jest nie tak. Cytuj
joanna_bydg Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Siedziałam dzisiaj chyba z godzinę na czacie i nie miałam z kim poklikać,ale może weszłam na czat nie w porę,ale nie zniechęcam się i wchodzę co jakiś czas...może w końcu natrafię na kogoś. Pozdrawiam :P witaj ja też tak robiłam i nic więc mysle ze trzeba by sie umawiac na określoną godz. ale teraz jestem na działce teraz jestem przez cały tydzień na komp pa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi