Justyna.K Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Silvia polewę. czekoladową możesz zrobisz sama np z masła/ margaryny + cukier + kakao = wszystko razem zagotować i polewa gotowa Gdzie mieszkasz Jak się mogę zapytać???? Cytuj
Silvia Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Dziekuje za rade odnosnie robienia polwey domowym sposobem.Wykorzystam ja na nasteonym razem bo poki co kupilam herbatniki z polewa czekoladowa.Wiec za chwile zabieram sie za robienie tego dziela.A mieszkam w Katarze. Cytuj
Silvia Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Kaszaczek juz zrobiony,czekam az troche wystygnie to dopiero powedruje do lodowki.Wlasnie zauwazylam ze ta czekolada z wierzchu herbatnikow(jest nalozona taka grubsza warstwa)rozpuszcza sie pod wplywe ciepla od masy,wiec moze to i dobrze,rozsmaruje ja troche i bedzie jak z polwa czekoladowa :grin: Ps.Masa po roztpieniu z herbatnikow spokojnie pokryla caly wierzch Kaszaczka :P Cytuj
Silvia Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Pragne oglosic koncowy efekt:ciasto super!!!!!!!Skusilam sie na jego skosztowanie juz dzisiaj(a mialo czekac do jutra na meza).Zaluje ze zrobilam z polowy porcji :grin: Nastepnym razem zrobie z calosci i wiekszej foremce.Koniecznie musze polecic to ciasto znajomym i rodzinie :P ...Poprostu niebo w ustach ;) Cytuj
lamie Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 ja tez skusiłam sie na kaszaczka... Czeka grzecznie w kuchni i stygnie.... Pochwale się jutro zdjęciem (jak zdołam je zrobić nim zniknie :-) ) Cytuj
Justyna.K Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Silvia Lamie bardzo się cieszę że przepis został wypróbowany i że jesteście zadowolone . Pozdrawiam :-) Cytuj
lamie Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Justynko obiecałam dołączyć zdjęcia Twojego kaszaczka... Wyszedł super!! Mimo,że dziś już po nim ani słychu ani widu zdjęcia pozostały (udało mi sie w końcu odnalęźć kabel). Dzięki za przepis - na pewno kiedyś jeszcze sie skuszę na to cudo. Cytuj
Silvia Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Glodna jestem a ty mi taka pysznoscia serwujesz.Maz dzisiaj jedzie po zakupy nakazalam mu kupic brakujace skladniki do kaszaczka....nie moge sie doczekac kiedy znowu bede mogla delektowac sie tym cudem :-) Cytuj
andy8 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Ja też dzisiaj robię to ciacho tylko że ja dodaję kakao :-) Cytuj
Justyna.K Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Lamie ślicznie się prezentuje kaszaczek na tym ciekawym talerzyku. Dzięki za fotki :mrgreen: andy 8 jak tam twój kaszaczek przyznam że z kakao jeszcze nie robiłam ale już jadłam u bratowej . Też dobre ale ja wolę wersję białą. Cytuj
andy8 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Nasze ciacho już zjedzone i my bardzo lubimy z kakao-pozdrawiam Cytuj
TheKrzychu Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Kiedyś mama poprosiła mnie bym wyszukał przepis na tort brzoskwiniowy....trafiłem na tą stronę i od tamtego czasu zacząłem się interesować gotowaniem,pieczeniem itp... "Kaszaczek" zrobiłem, poczekałem aż trochę wystygnie i już leży w tortownicy w lodowce. Do tej pory wydawało się że wszystko jest O.K więc niech poleży na noc a jutro będzie wielkie krojenie placuszka :P Jutro po wykrojeniu pierwszego kawałka zrobię zdjątko i wrzucę szybko do tego tematu(oczywiście najpierw zjem ten wykrojony kawałek :D ) Pozdrawiam. Cytuj
dina Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Szybko Tanio i PYSZNIE!!!!! Dziękuję za super przepis :razz: :razz: :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Kaszaczek super, skusiłam się na niego i rewelacja - łatwy i przepyszny :) Zrobiłam go w dużej tortownicy i dlatego wyszedł taki płaski. Justynko dziękuję za przepis i pozdrawiam :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi