goosiaa Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Przepis banalnie prosty a smak wręcz odwrotnie, zupełnie niebanalny :mrgreen: Bardzo dziękuję, bo dla mnie, czyli początkującej "kuchary", to sukces, który skłania do kolejnych prób pieczenia. Polecam tę pysznośc!!! Cytuj
agnieszka22m Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Witam ja robię to ciasto z kakaem gdyż u mnie nie lubią kokosu :) ale ciasto jest pyszne :D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Ostatnio nie mam weny do pieczenia >>> trzeba wypróbować coś bez pieczenia :D Cytuj
agnieszka22m Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Uwielbiam to ciasto :) z tym że ja robię je chekoladowe i bez wiórek kokosowych, bo nie przepadam za nimi :D Cytuj
nati2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ]Witajcie:)wczoraj zrobiłam kaszaczka:)jestem nim zachwycona!pyszne ciacho szybkie i tanie:)pozdrawiam i gorąco polecam:) Cytuj
Emillia Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam, dziękuję za przepis... co prawda zrobiła to troszkę po swojemu 🙂 Skorzystałam z masy, przełożyłam do małych miseczek i posypałam wiórkami kokosowymi ... Po nałożeniu na talerzyk polałam sokiem z jagód (z własnej spiżarki)... Po prostu pucha... Jestem fanką kawy więc następnym razem spróbuję zrobić kawowe wydanie tej przepysznej masy 🙂 Jeszcze raz dziękuję za przepis i pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi