basga Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Oczywiście,Kasia ma rację-głowa do góry i bez zbędnych dyskusji,szkoda nerwów bo zawsze znajdą się "życzliwi inaczej". Cytuj
ina12 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Basiu i Kasiu macie rację, wyprowadziłam Dorę i obcy mężczyzna zwrócił uwagę na nią i powiedział co ten pies jest taki chudy że aż żebra widać a ja niepotrzebnie wdałam się w dyskusję i wtedy to bardzo mocno przeżywam. Patrząc na nią to też jest mi bardzo jej żal, dużo żre a tak mizernie wygląda i nie będe się chwalić co jej wszystko kupujemy i jak dogadzamy. Cytuj
basga Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 A to nasza Amy,trochę podrosła od wiosny. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Raczej nie zachwycam się gryzoniami :P , ale Twoja Ama jest super :P tak sympatycznie wygląda :P Cytuj
kar_mel Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Kasiu masz piękne yorki a najbardziej spodobał mi się ten pierwszy jest bardzo podobny do mojego psiaka też yorka może są rodzeństwem?? :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Może ? Ta pani od której go kupowałam bardzo lubi wystawy i pieski sprzedaje po całej Polsce :P Cytuj
kar_mel Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 nie to raczej nie ta pani... Cytuj
Basia K Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Moja Ayra spotkala sie z mama :P Mam pytanie do wlascicieli piesków.Moja Ayra zle znosi jazde samochodem.Slyszalam,ze mozna podac psu jakis srodek przeciw chorobie lokomocyjnej.Czy ktos z Was juz to zastosowal? Cytuj
basga Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Piękne pieski! Basiu,zerknij TUTAJ ,moze coś zadziała. Cytuj
AnnaK Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jesienią zaadoptowała nas wiewiórka (wiewiórek?). Dziś rano zrobiłam to zdjęcie podczas jej śniadania. Cytuj
suodka Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja jestem psiarą i kociarą :D w domu mamy jedną kotkę, na podwórku jeszcze dwie - wszystkie się do nas przyplątały wczesną jesienią i przygarnęliśmy je. Oprócz tego na podwórku mamy 3 psy (mama tata i syn :D), a w domu jeszcze jedną suczkę, one wszystkie też zostały przygarnięte :) Cytuj
aamms Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Marzę o psie.. ale nie mogę.. mam w domu koty.. w wersji oficjalnej - więcej niż trzy i tego się będę trzymać.. a w rzeczywistości - jeśli chcecie poczytać, to bardzo proszę.. tu się zaczyna historia o moich kotach.. rezydentach i tymczasach.. https://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=25072 ale uprzedzam - tylko dla wytrwałych, tego jest naprawdę duuuuużo.. :biggrin: Cytuj
marysi_co Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 A ja mam kota, zwykłego dachowca ale go uwielbiam ;) jest jednocześnie rozrabiaką i przymilnym kotkiem Cytuj
AnnaK Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2014 Byłam bardzo grzeczna.... czekam na prezent. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi