Katarzyna Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Halinko też tal nam mówili jak chodziłam z Wegą do lekarzy, jeden to nawet powiedzial że taką ma przemianę materii i to jest normalne. Ja nie jestem weterzynarzem ale jak pies potrafi zjeść wiaderko jedzenia dzinnie ( jak bym tylko jej dała to by zjadła) i zaraz po jedzeniu chce wyjść na dwór i robi ktowi placek i znowu idzie do jedzenia i znowu ... to nie wydaje mi się że to jest przemiana materii, a może gdyby wcześniej wpadli na to że to choroba to było by inaczej? A przede wszystkim nie cierpiała by tak. MAC dziękuję za miłe słowa, cieszę się że podoba się temat. :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj
wiola344 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 :mrgreen: A oto mój pupilek który bardzo lubi wylegiwać się na kanapie,i tak nazwany został kanapkowy piesek :grin: i zwie się MAX Cytuj
Katarzyna Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Wiolu moim też najwygodniej jest na kanapie. :grin: Muszę się przyznać że nawet ze mną śpią :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj
wiola344 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 :mrgreen: :grin: Ze mną nie ale jak była córka to spał razem z nią a ona na ścianie bo tak się rozpychał i nigdy nie mogła się wyspac :roll: :lol: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 To tak jak mój syn z Wegą :mrgreen: Cytuj
ina12 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Wiola Twój Max jest podobny do mojej Dory i jak one wiedzą żeby łepki położyć na poduszce. Moja Dora śpi z nami, ale kładzie się przy nogach, z niej to jest prawdziwa artystka kładzie się na dywanie na grzbiecie, łapki przednie w górze podkurczone, dolne rozchylone a imtymne miejsce przykryte ogonem, ona nadawałaby się do cyrku. Pierwszy raz spotkałam się w życiu żeby pies " mówił"- cham jak chcę jedzenie podać czy dla nas czy dla niej. Cytuj
monik76 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Śliczniutkie te WASZE maskotki rodzinne. Ja też mam kilka piesków(a właściwie suczek) - kundelki , ale bardzo je kochamy:) Razem z mamą mamy ich 6 ! WOW. :mrgreen: :lol: Zacznę od najstarszej - Diana , Sonia, Dayzy , Sara, Roxanka i duża suczka śpiąca w budzie Laydy :grin: Poistaram sie niebawem dołączyc zdjęcia. Pozdr wszystkich smakowiczów :roll: Monika Cytuj
Katarzyna Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Witaj Moniko ! Czekamy na zdjęcie kochanej gromadki :mrgreen: Pozdrawiam Ciebie i wszystkie pupilki :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Ja też z wielką przyjemnością chcę zobaczyć Twoje pupilki. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
wiola344 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 :mrgreen: Witaj inczko to że on tak na poduszce to jeszcze nic któregoś dnia zrobie zdiecie jak siedzi tak jak człowiek i to widać jak zwierzęta ucza się od ludzi,a co do twojej dorci to szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie może by się zaprzyjaźnili hihihi :grin: :roll: Cytuj
Marcin Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Wysyłam Wam zdjęcia naszego Figo z lat "niemowlęcych" i "młodzieńczych" :mrgreen: Cytuj
mac51 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Ale fajna psinka :mrgreen: Głaskanko ode mnie :grin: Cytuj
monik76 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Wow... dzisiaj w godz. południowych jedna z moich suczek "urodziła" 5 psiątek ! ( Aż) :grin: Są bardzo duze - zastanawiam sie gdzie one sie pomieściły w tak małym psie? :mrgreen: Jutro zrobie zdjęcia - są takie kochaniutkie i miluśkie. :roll: Pozdr, Monika Cytuj
Marcin Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 To faktycznie baaaardzo dużo - osobiście się jeszcze nie spotkałem z taką liczbą psiaczków z jednego miotu :mrgreen: Czekamy na zdjęcia... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi