Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A moze podzielicie się z wszystkimi i pokażecie jak wyglada wasza kuchnia.? Dołączcie zdjęcia - każdy na pewno z chęcią sobie poogląda. Ja wam przedstawiam moją kuchnię - panuje w niej troszkę bałagan :mrgreen: pozdrawiam :grin:

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Irka witam, masz bardzo ładną kuchnię, dużą, elegancko urządzoną a bałaganu w niej nie widać jak piszesz. Ja mam bardzo małą i nie mogłam tak urzadzić jak bym chciała, ale pomimo tego zdjęcia dodam. Pozdrawiam serdecznie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znalazłam jakieś zdjęcie mojej "kuchni",piszę tak, bo taką klitkę trudno nazywać kuchnią...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dawno nikt nie pokazywał kuchni. Mam zdjecia kiepskiej jakosci zrobione komórką - może uda sie cos zobaczyć. Kuchnię robił od A do Zet mój mąż. Przepraszam za zdjecia kiepskiej jakości. post-5224-1194269513_thumb.jpg

Opublikowano

Agnieszko kuchnię masz bardzo ładną, zaprojektowana fachowo i z tego co widzę jest napewno dosyć duża, masz wszystko poprostu dopieszczone i to cieszy. Ja mam małą i nie mogłam tak zaprojektować jakbym chciała. Nawet nie można dokładnie zrobić zdjęć, postaram się dodać ale nie w całości. Gratuluję Twojemu mężowi i Tobie również.

Opublikowano

Dorunia, Halinka, bardzo dziękuję za miłe słowa. Bardzo się cieszę, ze Wam sie podoba. Ja jestem bardzo zadowolonona. Kuchnia ma około 11m2 - więc taka dosyć spora -ale bez przesady. Większej bym nie chciała - bo trzeba sie nachodzić. Blató jest dosyć sporo a po drugiej stronie jest stolik okrągły o śr 90 cm do śniadań i taborety. Jest wiec przy nim sporo miejsca dla 4 osób. Blat tego stolika jest taki sam jak blaty kuchenne i w całosci chyba wygląda dobrze. Zrobiłąm komórką jeszcze zdjecie tego stolika ,które wkleję post-5224-1194336756_thumb.jpg

Opublikowano

Agnieszko bardzo ładny stolik i taborety i wszystko razem harmonizuje się. Ja u mnie najlepiej to tak bym musiała zrobić, dać wyburzyć ścianę i do małego pokoju wejście zamurować i wtedy miałabym dużą kuchnię. Ale mam dylemat bo z kuchni okno jest łączone razem z tym w pokoju i wizualnie mnie to osobiście nie pasuje. Mojemu mężowi tak, a ja się jednak z tym nie zgadzam. Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja tu nowicjuszka jestem i dopiero zapoznaję się z forum ,więc wybaczcie jak coś nie w tym miejscu napiszę co potrzeba. Wszystkie kuchnie są bardzo fajne.Naprawdę.Wiadomo,że każdy robi na miarę swoich możliwości.Najważniejsze jest to by było wam dobrze i już. Ja właśnie jestem w trakcie projektowania nowych szafek i myślę nad kilkoma rozwiązaniami. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znalazlam jedno zdjęcie kuchni bardziej mojej Mamy niż mojej :D moja, w studenckim mieszkaniu jest w pewnym sensie porażką, bo stworzyli ją ludzie, którzy nie gotowali, tylko żywili się na mieście i najważniejszą rzeczą dla nich w tej kuchni była.. pralka :cry: no ale nic, wrzucam domową kuchnię

post-8947-1202743452_thumb.jpg