irka55 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 A moze podzielicie się z wszystkimi i pokażecie jak wyglada wasza kuchnia.? Dołączcie zdjęcia - każdy na pewno z chęcią sobie poogląda. Ja wam przedstawiam moją kuchnię - panuje w niej troszkę bałagan :mrgreen: pozdrawiam :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Irka witam, masz bardzo ładną kuchnię, dużą, elegancko urządzoną a bałaganu w niej nie widać jak piszesz. Ja mam bardzo małą i nie mogłam tak urzadzić jak bym chciała, ale pomimo tego zdjęcia dodam. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
basga Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Znalazłam jakieś zdjęcie mojej "kuchni",piszę tak, bo taką klitkę trudno nazywać kuchnią... Cytuj
ina12 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Basiu masz bardzo ładnie urządzoną kuchnię, ja mam też klitkę i jest wąski środek że jak wejdzie druga osoba a ja przebywam to się robię zaraz nerwowa. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Dawno nikt nie pokazywał kuchni. Mam zdjecia kiepskiej jakosci zrobione komórką - może uda sie cos zobaczyć. Kuchnię robił od A do Zet mój mąż. Przepraszam za zdjecia kiepskiej jakości. Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 No Agnieszko jestem pełna uznania dla męża za zdolności...bardzo ładna kuchnia...urządzona ze smakiem. Pozdrawiam ;) Cytuj
ina12 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Agnieszko kuchnię masz bardzo ładną, zaprojektowana fachowo i z tego co widzę jest napewno dosyć duża, masz wszystko poprostu dopieszczone i to cieszy. Ja mam małą i nie mogłam tak zaprojektować jakbym chciała. Nawet nie można dokładnie zrobić zdjęć, postaram się dodać ale nie w całości. Gratuluję Twojemu mężowi i Tobie również. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Dorunia, Halinka, bardzo dziękuję za miłe słowa. Bardzo się cieszę, ze Wam sie podoba. Ja jestem bardzo zadowolonona. Kuchnia ma około 11m2 - więc taka dosyć spora -ale bez przesady. Większej bym nie chciała - bo trzeba sie nachodzić. Blató jest dosyć sporo a po drugiej stronie jest stolik okrągły o śr 90 cm do śniadań i taborety. Jest wiec przy nim sporo miejsca dla 4 osób. Blat tego stolika jest taki sam jak blaty kuchenne i w całosci chyba wygląda dobrze. Zrobiłąm komórką jeszcze zdjecie tego stolika ,które wkleję Cytuj
ina12 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Agnieszko bardzo ładny stolik i taborety i wszystko razem harmonizuje się. Ja u mnie najlepiej to tak bym musiała zrobić, dać wyburzyć ścianę i do małego pokoju wejście zamurować i wtedy miałabym dużą kuchnię. Ale mam dylemat bo z kuchni okno jest łączone razem z tym w pokoju i wizualnie mnie to osobiście nie pasuje. Mojemu mężowi tak, a ja się jednak z tym nie zgadzam. Pozdrawiam Cytuj
Justyna.K Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 nuniaczku śliczna kuchnia i duża to lubię duże przestronne wnętrza. Cytuj
As76 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ja tu nowicjuszka jestem i dopiero zapoznaję się z forum ,więc wybaczcie jak coś nie w tym miejscu napiszę co potrzeba. Wszystkie kuchnie są bardzo fajne.Naprawdę.Wiadomo,że każdy robi na miarę swoich możliwości.Najważniejsze jest to by było wam dobrze i już. Ja właśnie jestem w trakcie projektowania nowych szafek i myślę nad kilkoma rozwiązaniami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj
adrijah Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Znalazlam jedno zdjęcie kuchni bardziej mojej Mamy niż mojej :D moja, w studenckim mieszkaniu jest w pewnym sensie porażką, bo stworzyli ją ludzie, którzy nie gotowali, tylko żywili się na mieście i najważniejszą rzeczą dla nich w tej kuchni była.. pralka :cry: no ale nic, wrzucam domową kuchnię Cytuj
ina12 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Kuchnia jest duża i bardzo ładnie urządzona, podoba mi się. Pozdrawiam. Cytuj
adrijah Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 dzięki w imieniu Mamy :D jeszcze po lewej jest spiżarka, ale się nie zmieściła na zdjęciu, które w ogóle robione było z aneksu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi