mart Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Elen co to jest abstrakt? wybacz ale chyba do tylu z czyms tu jestem ;) W stojaku na wina sa wina ktorych nie pijemy,bardzo stare roczniki,moze juz nawet nie nadajace sie do picia wiec leza tam sobie poprostu :) Cytuj
Uzytkownik1 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 My się dopiero budujemy i już myślę jak urządzę swoją kuchnię :) Na pewno nie zabraknie w niej ekspresu do kawy, blendera i kruszarki do lodu oraz innych akcesorii barmańskich :) Pozdrawiam Cytuj
Gość gastronom Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Elen co to jest abstrakt? wybacz ale chyba do tylu z czyms tu jestem ;-) W stojaku na wina sa wina ktorych nie pijemy,bardzo stare roczniki,moze juz nawet nie nadajace sie do picia wiec leza tam sobie poprostu 🙂 Wino im starsze tym lepsze! : > może nawet nie wiesz jaki skarb masz w swojej kuchni :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi