Gość luzipower Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Witam witam ! Mam na imię Maciej - mówią na mnie luzi szczerze mówiąc to nie umiem gotować pichcić i w ogóle prawie nic z tych rzeczy (poza jajecznicą studencką hihi) Trafiłem tutaj, ponieważ jest mi bardzo potrzebna wasza pomoc ! już zamieściłem temat na forum w prawie niekontrolowanych ! Ogólnie to interesuje sie motocyklami :mrgreen: Cytuj
ina12 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Witam Cię Macieju, na tej stronie nauczysz się gotować, pichcić, piec i jeszcze innych rzeczy. Cytuj
basga Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Cześc Maćku...jak pobędziesz trochę z nami to ta studencka jajecznica będzie tylko wspomnieniem bo tu mamy masę szybkich i smacznych potraw. Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Witaj Maćku na forum,gzie na pewno polubisz gotowanie Cytuj
wiola344 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 :mrgreen: :grin: Witaj Maćku ,potwierdzam to co mówią smaczniaczki tutaj nauczysz się wszystkiego -głowa do góry i zakasaj rękawy bo jest w czym wybierać .Pozdrawiam :roll: :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi