Dorota Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Nie ma za co Miniu :D Życzę udanego wypieku i pozdrawiam :D Cytuj
Gość Jadwiga Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Na zdjęciu ciasto wygląda rewelacyjnie :lol: Nabrałam ochoty na ciast. Pozdrawiam Cytuj
pijaa Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Bardzo to apetycznie wygląda Chętnie bym sooie zjadła :lol: :( Cytuj
Kaliope Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Myślę, że warto przypomniec ten przepis, bo ciasto jest super. Zrobiłam je wczoraj wieczorem na swoje urodzinki a dzisiaj (za chwilę) będziemy konsumować z gośćmi :-D Troszkę jednak zmodyfikowałam, bo krem zrobiłam zupełnie inny niż w przepisie (z białą czekoladą, mlekiem w proszku, śmietanką, wiórkami i alkoholem). Na wierzch cieniuteńka warstewka ubitej śmietany i polewa czekoladowa na całe ciasto. Gorąco polecam wszystkim. Fotki na zachętę: Pozdrowienia dla Autorki przepisu! Cytuj
figiel Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Ciasto wyglada rewelacyjnie ........ goście na pewno zachwyceni :-D . A z tak miłej okazji życzę 100lat....100lat....!!!!!! Pozdrawiam :P Cytuj
minia51 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Sto lat!!! ciasto pewnie smakowało Cytuj
Kaliope Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Dziewczyny dzięki za życzenia i miłe słowa :-D Rzeczywiście ciasto smakowało i przepis już poszedł dalej. Pozdrawiam :P Cytuj
renigliwice Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Piękne zdjęcia Kaliope! Gratuluję. Prince Polo to jedno z moich ulubionych ciast. Często piekę je na wesela. Pozdrawiam. :-D Cytuj
Kaliope Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Reniu bardzo Ci dziękuję. Ja teraz też mogę zaliczyć to ciasto do moich ulubionych :-D Pozdrawiam. Cytuj
andy8 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 A ja na prince-polo mam inny przepis,nie robiłam nigdy tego ciasta,ale to które upiekła Kaliope jest bardzo apetyczne. :-D Cytuj
ewa11 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Widze dziewczyny że i ja musze wypróbować ten przepis.Zdjęcia kuszą Kaiope,kuszą są bardzo apetyczne :) Cytuj
Kaliope Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Ewuniu koniecznie spróbuj, bo ciasto jest pyszne! Bardzo Ci dziękuję za opinię i andy8 również dziękuję. Ja robiłam inny krem niż podany w tym przepisie, jesli będą chętni mogę podać swój sposób. Pozdrawiam. Cytuj
apsik Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Kaliope ja jestem chętna i poprosze o przepis na krem bo wygląda obłędnie. Cytuj
ewa11 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 ja też poprosze o przepis na krem :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi