zuziorek Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Mąż przywiózł z Brazylii ser na grilla, lub do smażenia na pateli. Rewelacja, z wierzchu się przypieka a środek mięciutki, o smaku nie wspomne.... Jestem ciekawa czy ktoś z was spotkał się z czymś podobnym, może widział go na naszych sklepowych półkach? Pozdrawiam Kasia Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Ja niestety nie spotkałam się z takim serem,piekłam na grillu jedynie ser feta...był smaczny,ale ten Twój też pewnie super smakuje :mrgreen: Cytuj
SwojskaPiwniczka_pl Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja kiedyś jadałam taki ser w Szwajcarii, był to specjalny ser do raclette. Również się nie przypalał tylko robił się taki kremowy w środku. Niestety nie mogę znaleźć jego nazwy. Jak zapytam męża to dam Ci znać :) Cytuj
Gość zagotowana Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Uwielbiam pieczone/smażone sery! Zwłaszcza pleśniowe w dobrej panierce, a do tego lekka sałatka... Mmmm palce lizać! Cytuj
MrFrodo Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Ja też nie widziałem, ale bardzo lubię. Czasami sobie robię w panierce jak kotleta :D Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Ja ostatnio jadłam właśnie plaster żółtego sera w chrupiącej panierce - pychotka :biggrin: Cytuj
AnnaK Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Camembert smażony w panierce i dżem żurawinowy...mmmmm pycha :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Też słyszałam, że to pyszne - muszę się kiedyś skusić :) My camemberty jadamy z grilla - też pycha :biggrin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi