Gość aganabora Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 jak myślicie, czy ten deser jest kaloryczny ? Cytuj
andy8 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Głównym składnikiem jest tutaj galaretka więc chyba nie jest taki kaloryczny napewno będzie jeśli upiększymy go bitą śmietaną i czekoladą Cytuj
szyra1 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Wygląda smacznie :razz: , a moja kobitka ostatnio zmajstrowała deserek też z galaretki . Wzorowała się na czymś takim https://www.kobieta.pl/gotowanie/ksiazka-ku...musow-i-pianek/ . Muszę przyznać , że smakuje tak jak wygląda :D , bardzo lubię truskawki tak że jeszcze badziej mi smakuje , mało roboty a ciekawy efekt :P Cytuj
minia51 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Deserek dziś zrobiony. Truskawki zalałam pianką. Garnek wylizałam, pycha. Teraz czekam na opinię domowników (są w pracy0 Cytuj
szyra1 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 No to się pochwal jak wrócą :D Czekamy , a ja sobie też muszę coś wymyślić zeby zamowic do jedzonka ;) Cytuj
minia51 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Deser pyszny, choć ciut za słodki. Robiłam z galaretki truskawkowej. Na dno pucharków dałam pokrojone truskawki a na to piankę. Nikt nie wierzył że pianka jest z galaretki!. Cytuj
szyra1 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ha widzisz jak zaskoczyłaś :D Najważniejsze chyba , że smakowało i tak ma być ;) Cytuj
kasiek88 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 super!! pychota!! jak najwieksza ocenka sie nalezy!! :lol: juz zaniedlugo bęwę wcinać:sad: A mam jeszcze małe pytanie: mianowicie na jedną galaretke 1,5l wody to nie troche za dużo? osobiście dałam troszkę mniej...:) Cytuj
asienka19873 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 witam, ja tez galaretke zrobilam i siedzi w lodowce,bedzie na jutro;-) fajny pomysl z ta galaretka;-) kasiek 88- tam jest napisane 1,5 szklanki wody nie litra:-)pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Odświeżam przepis :) Skusiłam się na ten pyszny i bardzo szybki do zrobienia deser :) Polecam na Walentynki - smacznego :) Dziękuję za przepis i pozdrawiam Cię Dalovay :) Cytuj
figiel Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 WOW- prześlicznie sie prezentuje !!!! Serduszka dodają niesamowitego uroku :) ...Dopiero trafiłam na to cudo :) . Extra pomysł na szybki , niskokaloryczny deser . Wypróbuję !!!!!!!!!!! Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Dziękuję Dorotko i polecam :) Cytuj
figiel Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Robiłam go już trzeci raz . Nam smakuje jak ..legumina :) Polecam !! 1 Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Bardzo apetycznie wygląda... mniam :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi