luiza_24 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Witam,chcialam zapytac,czy wiecie moze co mozna dodac do pączkow zamiast spirytusu zeby nie wsiakaly tluszczu?Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. Cytuj
iwona30 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Można dodać ocet ten sam efekt czyli nie wpijają tyle tłuszczu przy smażeniu. Cytuj
ina12 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Iwonko zgadza się i bardzo dokładnej odpowiedzi udzieliłaś i ja tak robię . Pozdrawiam Cytuj
luiza_24 Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 ja robie paczki, wedlug pewnie wam znanej "doroty" z kilograma ziemniakow i klograma mąki, wiec ile mam dodac octu, tak aby niebylo go czuc w smaku?? Cytuj
basga Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Ja nie znam chyba tego przepisu...co to za "dorota"? Cytuj
Basia K Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Basiu,domyslam sie,ze chodzi o te paczki naszej Dorotki Cytuj
basga Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Dzięki...nie znałam tego przepisu bo prawie nie wchodzę na Smaczny,tylko forum okupuję non stop. Cytuj
Basia K Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Ja tez siedze tu,jak przywiazana :grin: :mrgreen: Ale kiedys Dorotka podawala na forum ten przepis. Cytuj
iwona30 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Dodaj 3 łyżki octu nie będzie go czuć. Pozdrawiam. Cytuj
luiza_24 Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 zgadza sie,chodzi o te pączki ziemniaczane,sa pyszne:)dziekuje za odpowiedz,pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.