Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Cieszę się że mogłam pomóc :wink: nie raz proste rozwiązania się przydają :wink: :wink: Jeszcze słówko o papierze nie smaruję nawet punktowo tylko płuczę blachę i na mokrą rozkładam papier wtedy sam się układa :shock: Pozdrawiam

  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

a jak jak czasem nie mam biłki tartej pod ręką to sypię zwykłą mąką. Nie jest żle ale wydaje mi się że biszkopt to na takiej zwykłej mące sie jednak nie odklei, ale takie ciasta z owocami murzynki etc to sypie mąką.

  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja używaqm papieru tylko i wyłącznie do pieczenia biszkoptu.A ciasta piekę na wysmarowanej blasze margaryną (jeszcze nigdy nic innego tam nie sypałam . Do mufinek mam sylikonowe foremki (muszę spróbować bez smarowania) bo dotąd smarowałam.

Opublikowano

Justynko-niepotrzebnie smarujesz formy silikonowe,ja wszystkie mam takie i bez smarowania jest OK. :wink:

  • 2 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.